Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is van jogom...

Szerintetek is van jogom megharagudni a tanárra, mert egyszerűen nem képes megjegyezni a nevem?

Figyelt kérdés
Mármint nem is az lenne a baj, ha nem tudná, de engem Szandrának hívnak, az egész suliban én vagyok az egyetlen Szandra. A magyar tanárom annak ellenére képtelen megjegyezni és mindig Alexandrának hív, mikor az osztálytársaim szóltak neki, hogy én csak simán Szandra vagyok, kinevetett és azt mondta, hogy olyan év nem is létezik. :( Szerintetek ezt direkt csinálja velem? :\

2015. jan. 9. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Mi az,hogy jogod van megharagudni?Mintha csak egy 12 évest olvasnék.Néha szoktam chatelni az egyik tanárommal,és y-nal írja a nevem néha,amikor meg eszébe jut,akkor i-vel.Nos,én az utóbbi variációt szeretem,mert az úgy van írva,de engem nem nagyon hat meg az,hogy mivel ír,vagy minek szólít.Az lenne a durva szerintem,ha megalázna.A megalázás meg onnan kezdődik egy ilyen esetben,hogy szitkozódik,és úgy szólít.Na,annál már lenne okod,okom megharagudni.

De mi az,hogy jogod?Ilyen jog nem létezik,és ez a kifejezésmód...egyszerűen szavakba sem tudom önteni.Te nem vagy egy kicsit szemtelen?Hogy neked JOGOD VAN MEGHARAGUDNI EGY TANÁRRA?... azta!

2015. jan. 11. 01:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy osztálytársam akit Csutinak hívnak (nem,nem tudom mért ez a neve) A tanárok viszont csak ugy hajlandok szolitani hogy Jutka ,Judit Vagy Juci. Nem kizárt hogy a te nevedet is becenév ként értelmezte s ezért nem képes ezen megszolitani. De ez még a jobbik opció gondolj arra amikor EGYÁLTALÁN nem tudja hogy mi a neved !!
2015. jan. 18. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok: Engem most kezdett tanítani egy másik tanár, és nem képes megjegyezni a nevemet, és Kincsőnek hív... :) Pedig a nevem nem is hasonlít a Kincsőre, még csak nem is K-val kezdődik. :)
2015. jan. 18. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk magyarórán mindenkinek van egy száma. Én pl a tizenhetes vagyok.
2015. febr. 18. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!