Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van értelme ezért megharagudni...

Van értelme ezért megharagudni? Miért baj, ha nem szeretem az alkoholt?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztunk először a barátnőm haverjaival, akik fél alkoholisták. Odaértünk, és egyből adták volna a Martinit, meg a Jack Daniels-t, meg mindent, de nem értették meg, hogy nem szeretem. Aztán egy kortyot ittam, egyből rosszul lettem, aztán még utána is erőlködtek. Miért néznek ki? Olyan nagy baj, hogy nem ízlik?? Eleve 14 évesen nem szeretnék hulla részeg lenni..

14/L

2015. jan. 2. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne menj ilyen igénytelen társaságba, semmi szükséged rájuk!
2015. jan. 2. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Leakartak itatni szerintem...tudod te hogy miért..
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

keress más társaságot

én se szeretem egyiket se

4/11 anonim ***** válasza:
Lehet h csak leakartak itatni. Amúgy meg ha kínálnak és nagyon erőltetik fogadd el lerakod az asztalra és kész..:) vagy kiöntöd amikor nem látják 16/L
2015. jan. 2. 18:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Alapból rendesek, meg írták ma, hogy jó volt, hogy elmentem, meg már nagyon vártak, csak ezt a pia mániát nem értem.. :-/
2015. jan. 2. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Nyugi ense vagyok oda az alkoholert. Szilveszterkor peldaul fel nem tudtak fogni a barataim, hogy hogy-hogy nem szeretem a piat.

Amugy ha ezert leneznek,vagy nem baratkoznak veled,akkor azok nem igaz baratok...

2015. jan. 2. 18:26
 7/11 Froncsi ***** válasza:
Alapból rendesek, de nem akarják elfogadni, hogy nem iszol? :D Ha rendesek, akkor megértik,hogy nem akarod az alkoholt, és nem erőltetik. Ne haragudj, a szavaid alapján elfogult vagy velük.
2015. jan. 2. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne igyál,cigizz vagy drogozz azért mert másoknak az tetszene.
2015. jan. 2. 18:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Abba se mentem bele.. -.- ><

De most mondták, hogy kiálltam a próbát, és ha nem akarom, akkor nem nyösztetnek.. Majd talán pár év múlva.. :-)

2015. jan. 2. 18:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Én soha sem erőltenék rá egy lányra ilyesmit, nem, hogy még egy 14 évesre...

ha továbbra is így viselkednek veled keress más barátokat, de sürgősen!

2015. jan. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!