Van értelme ezért megharagudni? Miért baj, ha nem szeretem az alkoholt?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk először a barátnőm haverjaival, akik fél alkoholisták. Odaértünk, és egyből adták volna a Martinit, meg a Jack Daniels-t, meg mindent, de nem értették meg, hogy nem szeretem. Aztán egy kortyot ittam, egyből rosszul lettem, aztán még utána is erőlködtek. Miért néznek ki? Olyan nagy baj, hogy nem ízlik?? Eleve 14 évesen nem szeretnék hulla részeg lenni..
14/L
2015. jan. 2. 18:22
11/11 anonim válasza:
Elég furák, ha nekik ez egy próba volt. Elve 14 évesnek piát adni?!
Eddig akárhány baráti társaságom volt sehol sem erőltettek semmit a volt a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, ahogy neki jó. Ennyit változott a világ.. Vagy ez a módi mostanság a mai fiatalok közt?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!