Miert nem bir a Windows-om semmit megjegyezni?
Figyelt kérdés
Hello! Par napja raktam fel eredeti Windows 8.1-et es azt vettem eszre hogy egy csomo mindent nem bir megjegyezni. Mikor ujra inditom peldaul a kis mappa ikonra kattintva jobb klikkel nem emlekszik a legutobb megnyitott mappara. Ez jol mukodott az elozo OS-en ami ugyan ez volt. Tovabba ha jol vettem eszre nehany program beallitasa is csak ugy resetelodik. A bongeszobe hiaba van megadva hogy mentse el a jelszavakat, nem menti el, pedig a Chrombe-ban ez a funckio is szinten jol van beallitva, ellenoriztem. Egyszeruen nincs otletem, de bizom benne hogy nem kell megint ujra telepitenem a gepet. Vagy igem? A valaszokat elore is koszonom.2014. dec. 4. 15:05
1/3 anonim válasza:
Krónikus feledékenység! Az óra jó? Ha az sem, akkor alaplapi akkumulátort kell cserrélni. Utána újra be kell állítani a BIOS-ban mindent.
CMOS CR2032 kell.
Közönséges órába való elem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt fent a chipset drivere, felraktam es most jonak tunik azert koszonom a gyors valaszt. Hulyet is kaptam volna ha az uj alaplapomat cserelni kellett volna.
2014. dec. 4. 18:43
3/3 anonim válasza:
Nem az alaplapot, csak az olcsó vacak elemet kell időnként cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!