Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félig afrikai osztalytárs?!...

Félig afrikai osztalytárs?! Mit szolnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Akár általános iskolában, de legfőképp középiskolában.Kitűnő tanuló nem mondom, hogy szép (nem tarom magam szépnek).Olyan, hogy is fogalmazzam meg belsőleg "átlagos", tehát ha nem vagy bunkó en sem vagyok az.Hogy fogadnátok?Leneznetek? Vagy éppen átlagosként kezelnétek?Kort és nemet is kérnek ha lehet:)

2013. okt. 27. 13:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nekem van egy afrikai fiú osztálytársam. Nagyon jóba vagyok vele nagyon rendes kis srác. Alig tudott magyarul tavaly, de sokat fejlődött. Érdeklődnek utána sokan, a másik kultúra érdekel minket, sokban különböznek tőlünk, de nagyon összetartóak lehetnek. Nagyon vallásos, muszlim, de elfogadtuk, és amikből neki ki kell maradni, például sertés evés abból kimarad de nem maceráljuk emiatt.
2014. febr. 9. 21:15
 32/32 anonim válasza:
Hali! Én is félvér vagyok, és szeret az osztályom de vannak akik még tesznek megjegyzéseket, félvérek privibe esetleg?
2014. okt. 11. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!