Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az osztályomban nem vagyok a legnészerűbb. Pl: Amikor oda megyek beszélgetni elzavarnak, stb...

Bevallom nem hordok menő cipőket, ruhákat meg ilyenek.

Ez eddig nem is zavart. Eddig.

Ma töri órán TZ-t osztottak. Nekem ponthatáros 5-ös lett. A mellettem ülőnek 2-es. Elkérte az enyémet. Odaadtam... Sajnos! A kis hülyegyerek talált benne 1 hibát. Hiába kérleltem, hogy neki ez miért, meg, hogy ne tegye már tönkre a jegyemet. Addig üvöltött amíg ki nem vittem a tanárnak. Az úgy át húzta az 5-t mint ahogy annak rendje!

Miért teszik ezt velem?

(A gyerekről még annyit, hogy nem egy precíz észkombájn és rajtam kívül senkivel nem tenne ilyet! Nem vétettem neki semmit!)

2013. okt. 17. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert sajnos mindig kell egy osztály lúzere, ha nem is csinálsz semmit, akkor is kipécéznek maguknak, és ez egyre csak rosszabb lesz. Most kéne valahogyan váltanod, hogy ne durvuljon el. Ha nem engednek magukhoz közel, még beszélgetni sem, akkor próbálj meg valamilyen szakkörbe beíratkozni, ahol kevesebben vannak, és több ismeretlen ember van, akivel tudsz beszélgetni, és ha látjáh, hogy te sem vagy rosszabb náluk akkor hátha leszállnak rólad.
2013. okt. 17. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De segghead a padtársad..... jól megverném a kis vázát.....
2013. okt. 17. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ne add oda
2013. okt. 17. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj az esetből

Máskor nem adod oda senkinek a dolgozatod

De pofátlan az a geyerk, aki ezt tette

2013. okt. 17. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Tényleg minek adtad oda annak a gyereknek

a TZ-det

2013. okt. 17. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Máskor ne add neki. Nem érdemli meg,egy szánalmas p@cs.

Nyisd ki a szád,ha nekik ez kell,hát légy kemény,ne lássák Rajtad,hogy gyenge vagy! És,ahogy már előúttem si írták,iratkozz be szakkörökbe,járj el sportolni,stb.,ahol tudsz ismerkedni.

Amúgy sajna tényleg mindig van egy lúzer,akit a többiek kipécéznek,és mindig rajta nevetnek,gúnyt űznek belőle,stb. :/

2013. okt. 17. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra , es ne próbálj többet megfelelni, mert csak olaj a tüzre.

Vegezd a dolgod es ne törödj senkivel.

Vegen kimaradsz a suliból az ilyen hulyesegek miatt , kövesd a celod es tudd , h egyszer minden veget er.

Legy hatarozott es azzal legy kedves aki megerdemli.

Sok sikert!

2013. okt. 17. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy hogy észrevette a hibát ha neki 2-es lett?
2013. okt. 17. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Minek vitted ki? Az ilyeneknek SOSEM szabad engedni, és mond meg annak a hülyegyereknek, hogy öcsém, ha valami nem tetszik, mert nem volt hajlandó tanulni, akkor nyugodtan elhúzhatja a valagát. És állj ki magadért, vagy ne foglalkozz velük. Nem akarnak beszélni? Szard le, te se akarj. Iratkozz be egy szakkörre, vagy valahova iskolán kívül, hogy legyenek barátaid, de velük ne foglalkozz. Átérzem a helyzeted, mivel én meg dagadék vagyok és sajnos kissé engem is kipéciztek maguknak, de nem hagytam magam, meg amúgy is voltak, akik nem külső alapján ítéltek, így voltak barátaim, meg úgy elvoltam, így máris annyira nem izgattam őket. Helyettem találtak viszont maguknak valaki mást. :(

Sajnos ez így "normális".

2013. nov. 14. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as, valószínűleg úgy, hogy neki egy csomó hibája volt, összehasonlította, és látta, hogy egy hibát, amit a kérdező vétett, a tanár nem vett észre, így hát rájött.
2013. nov. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!