Félig afrikai osztalytárs?! Mit szolnátok hozzá?
Nekem van. Nem szeretem különösebben. Mielőtt valaki lehord a sárga földig, nem, nem az a bajom, hogy ő néger. Azzal semmi baj lenne, ugyanúgy viselkedünk vele, ahogy mindenki mással, ez egyáltalán nem különbözteti meg. A viselkedése, ami felettébb irritáló. Hatalmas arca van, hangos, pofátlan. Vannak jó napjai, amikor el tudunk beszélgetni normálisan, de van, hogy borzasztó elviselhetetlen..
Ha erre voltál kíváncsi, nem, nem bántjuk. Ő szokott elejteni néha egy-egy viccet saját magáról, akkor nevetünk, de a hovatartozásáról egy szó sem esik, ugyanolyan, mint mi.
De ahhoz, hogy elfogadjanak, normális körülmények is kellenek, normális közösség, stb. Az én iskolámba a nővére is járt, szóval ismertük már, a városban is ismerik őket többé-kevésbé, szóval a tanárok is ismerték már, stb. Ez a középiskola teljesen jó, normális, értelmes "gyerekek", inkább felnőttek járnak ide, szóval ha konfliktus van, azt nem a "büdös néger"-ezéssel intézzük el, ilyen elő sem fordult soha. De mondom, ehhez normális, elfogadó társaság kell. El tudom képzelni, hogy van olyan iskola, közösség, ahol ebből problémád lehetne.
Összefoglalva, szerintem ne aggódj ezen, a személyiségeddel fognak foglalkozni, nem a származásoddal. Sőt, még különleges is vagy, és ha kedves, aranyos is hozzá, akkor nem lesz baj, szeretni fognak.:) Ne mutasd azt, hogy ez téged zavar, vagy emiatt megkülönböztetve érzed magad, mert nem így van. Mindenki egyforma. Sok sikert!:)
18L
nem szeretnem ha a kerdesem a rasszizmust surolna.Lehet, hogy ez most nehany embernek szemet szur, de en magyarnak vallom magam magyar csaladban nottem fel es nem is szeretnek innen elkerulni.Apukamat nem is ismerem(eltunt).Es szerintem kifejezettem ertelmetlen dolog egy masik rasszba tartozo ember "elítélése".A kerdest csak azert tettem fel mert kivancsi voltam kibol milyen reakciot valtana ki a kulsom.Nagy orommel latom, hogy az emberek a belsomet figyel nem a kulsosegeket.Igy is izgulok a suli valtas miatt a kornyek legjobb sulijaban szeretnek felvetelizni.Koszonom az eddigi valaszokat, de akinek hozzafuznk valoja van nyugodtan irjon:)
elnezest ha ertelmetlen a szoveg, de telefonrol vagyok.
Egyetemen elég sokféle rasszba tartozó emberhez volt már szerencsém, előtte nem, de gondolom gyakorlatilag nem lényeges a mikor. :)
Őszintén zavar a dolog, de nem tudok tenni ellene: mindig megbámulom őket, ha ilyen van. Teljesen más vonásai vannak, nem a megszokott látvány,főleg, ha szép (múltkor láttam a buszon egy nagyon szép fekete bőrű lányt, nem vagyok leszbikus, de tényleg nem bírtam levenni róla a szemem :D). De persze ez csak eleinte van, utána megszokja az ember és utána már teljesen átlagos lenne a szememben. Nem vagyok rasszista, én akkor utálok valakit, ha okot adott rá. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!