Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félig afrikai osztalytárs?!...

Félig afrikai osztalytárs?! Mit szolnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Akár általános iskolában, de legfőképp középiskolában.Kitűnő tanuló nem mondom, hogy szép (nem tarom magam szépnek).Olyan, hogy is fogalmazzam meg belsőleg "átlagos", tehát ha nem vagy bunkó en sem vagyok az.Hogy fogadnátok?Leneznetek? Vagy éppen átlagosként kezelnétek?Kort és nemet is kérnek ha lehet:)

2013. okt. 27. 13:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Egyetemista koromban udvaroltam egy néger lánynak, sajnos kevés sikerrel. Szerettem a természstes, jó illatát.
2013. nov. 2. 23:04
 22/32 anonim ***** válasza:
Ismerek egy kínai fiút. Kedves, jó fej, vices srác, szeretek vele beszélgetni, a barátnôim is nagyon bírják. Nehezen beszél magyarul (inkább megérti, de beszélni nem nagyon tudja) úgyhogy a legtöbbünk segít neki a beilleszkedésbe. Ha ismernék afrikait, ugyanígy állnék hozzá. Nem a származás számít hanem az hogy kedves legyen. :))
2013. nov. 4. 17:56
 23/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolókban. Nem a származásod számít, hanem hogy milyen a jellemed, hogyan viselkedsz. Ha majd nagyon bámulnak az emberek, az sem felejt feltétlen rosszat, hanem csak egyszerűen a "szokatlan kinézeted" odavonzza a tekinteteket.
2013. nov. 6. 20:34
 24/32 windows xp válasza:
nem a bőrszín a lényeg,hanem hogy milyen belülről
2013. nov. 13. 20:23
 25/32 anonim válasza:

Szia! Nálam egyáltalán nem számít a származás, hanem a belső. Ha vagány és jó fej csaj vagy, akkor én tuti nagyon kedvelnélek. :D Ráznánk együtt. :D Visszatérve, ugyanúgy fogadnálak, mintha fehér vagy sárga lennél. Egyenlő eséllyel. Ismerkednék veled és a személyiséged alapján eldönteném, hogy barátok leszünk vagy békében megtűrlek a további időben.

(Egyébként van egy félig afrikai évfolyamtársam. Én nyitottam felé, de sajnos a leányzó nagyon bunkó és csak a pénzesekkel barátkozik... ezért lenézem. De csak azért, mert neki mindegy csak pénzes legyen...)

17/L

2013. nov. 15. 12:20
 26/32 A kérdező kommentje:

utolsó:Jezusom te nagyon jofej lehetsz :DDD

nem tudom lehet neha bunko vagyok, de csak azokkal akik a kulsom miatt piszkalnak :) ugy gondolom, hogy nagyjabol joban vagyok mindenkivel a sulimban:D szoval nem az, hogy népszerű vagyok, csak szeretek baratkozni :DD:)))

Koszonom az eddigi válaszokat:)Meglepoen latom, hogy nem kaptam rasszista valaszt aminek nagyon orulok:)

Ha valakinek van hozzafuzni valoja nyugodtan irjon:)))

2013. nov. 15. 17:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Én is félig afrikai vagyok, de sosem volt gondom a beilleszkedéssel. Talán általános alsó tagozatában volt pár incidens, amire emlékszek, de később semmi. Szerintem nem a bőrszín számít, hanem hogy hogyan viszonyulsz az emberekhez.

23/L

2013. nov. 17. 10:44
 28/32 anonim ***** válasza:

Eleinte kicsit fura lenne ,hogy más a bőr színed de hamar meg szoknám(eddig alig párszor láttam sötét bőrű embert élőben :D) ,hogy kedvelnélek-e vagy sem az a belsőn múlik

19/F

2013. nov. 22. 15:53
 29/32 anonim válasza:
Szerintem szégyen,hogy egyáltalán megfordult a fejedben,hogy másként kezeld,mert félig afrikai. Meg se kellett volna fordulni a fejedben. 15/l
2013. dec. 2. 19:54
 30/32 A kérdező kommentje:

Az a szegyen, hogy megkerdeztem ki mit szolana hozza?

Igazabol azert erdekelt mert vot egy ket rossz elmenyem ezzel utcan es iskolaban is.Bar aki ismer az "bir" legalabb is az iskolamban mindenkivel joban vagyok.De ez sem ment konnyen, mert sokan piszkaltak, csufoltak.Ez csak egy szimpla kerdes volt.

2013. dec. 3. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!