Félig afrikai osztalytárs?! Mit szolnátok hozzá?
Szia! Nálam egyáltalán nem számít a származás, hanem a belső. Ha vagány és jó fej csaj vagy, akkor én tuti nagyon kedvelnélek. :D Ráznánk együtt. :D Visszatérve, ugyanúgy fogadnálak, mintha fehér vagy sárga lennél. Egyenlő eséllyel. Ismerkednék veled és a személyiséged alapján eldönteném, hogy barátok leszünk vagy békében megtűrlek a további időben.
(Egyébként van egy félig afrikai évfolyamtársam. Én nyitottam felé, de sajnos a leányzó nagyon bunkó és csak a pénzesekkel barátkozik... ezért lenézem. De csak azért, mert neki mindegy csak pénzes legyen...)
17/L
utolsó:Jezusom te nagyon jofej lehetsz :DDD
nem tudom lehet neha bunko vagyok, de csak azokkal akik a kulsom miatt piszkalnak :) ugy gondolom, hogy nagyjabol joban vagyok mindenkivel a sulimban:D szoval nem az, hogy népszerű vagyok, csak szeretek baratkozni :DD:)))
Koszonom az eddigi válaszokat:)Meglepoen latom, hogy nem kaptam rasszista valaszt aminek nagyon orulok:)
Ha valakinek van hozzafuzni valoja nyugodtan irjon:)))
Én is félig afrikai vagyok, de sosem volt gondom a beilleszkedéssel. Talán általános alsó tagozatában volt pár incidens, amire emlékszek, de később semmi. Szerintem nem a bőrszín számít, hanem hogy hogyan viszonyulsz az emberekhez.
23/L
Eleinte kicsit fura lenne ,hogy más a bőr színed de hamar meg szoknám(eddig alig párszor láttam sötét bőrű embert élőben :D) ,hogy kedvelnélek-e vagy sem az a belsőn múlik
19/F
Az a szegyen, hogy megkerdeztem ki mit szolana hozza?
Igazabol azert erdekelt mert vot egy ket rossz elmenyem ezzel utcan es iskolaban is.Bar aki ismer az "bir" legalabb is az iskolamban mindenkivel joban vagyok.De ez sem ment konnyen, mert sokan piszkaltak, csufoltak.Ez csak egy szimpla kerdes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!