Bámul de bunkó, igazából mit akar? Létezik, hogy valaki ennyire bunkó paraszt legyen?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, srác, aki minden nap, egész nap bámul. Akkor se zavartatja magát, ha ránézek. Nem vagyunk beszélőviszonyban, mert különben baromi bunkó velem. Egyszer 1 hétig beteg volt, végig küldtem neki az anyagot, a végén már meg se köszönte (de az elején még tök jól elbeszélgettünk, közös témánk is volt) azóta volt a szülinapom, amiről tudott, de nem szólt semmit, pedig alkalma is lett volna rá, egyik nap mentem reggel suliba, ő a kapu előtt állt, köszöntem neki kedvesen, rám se bagózott.... most mi van? Nem értem az egészet.2013. okt. 17. 19:33
1/6 A kérdező kommentje:
Pedig először még viccelődtünk is. Olyan jó lett volna barátnak a ritka érdeklődési kör és a humora miatt is.... 20 év körüliek vagyunk.
2013. okt. 17. 19:36
2/6 A kérdező kommentje:
És közben még udvarias is, mert mindig előre enged az ajtóban.
2013. okt. 17. 20:05
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy szimpatikus vagy neki, de valami rosszatt hallott rólad. Mindesetre valami miatt nem szeretne közeledni hozzád.
5/6 anonim válasza:
Az udvariasság nem csak abból áll, hogy előre enged az ajtón.
Egyébként meg miért nem valaki értelmes fiút szemeltél ki magadnak?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem tudom, én mindig ilyen bunkókat találok meg. :(( De már nagyon unom. Ezt is meg azt is hogy folyton a képembe bámul. :/
2013. okt. 19. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!