Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kelljen nekem összetörnö...

Miért kelljen nekem összetörnöm magamat, mert a mögöttem lévő paraszt száguldani akar?

Figyelt kérdés
60-as táblánál mentem 70-nel és egy suzukis paraszt villogot meg tolt, és én csak tartottam a sebességet, aztán később letudott előzni egy jó nagy dudálásal, de miért kéne magamat összetörni, hogy a mögöttem lévő száguldozhasson?
2011. aug. 26. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Ilyenkor le kell húzódni az út szélére, hogy hagy menjen.(nem lassítani, csak felkínálni neki, hogy menjél öreg) Gondolom te meg szépen befele húzódtál, hogy ne is nagyon lássa a szembejövőket.
2011. aug. 26. 23:31
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Te milyen autóval voltál? Esetleg valami nagy értékűvel? Ha nem, akkor is simán csak kisebbségi komplexusa volt, hogy márpedig ő most megmutatja azzal a suzukival! Simán csak bunkó volt. Ne foglalkozz vele, nagy valószínűséggel nem fogod többé látni.
2011. aug. 26. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Én ilyenkor be szoktam lassitani, letekerem az ablakot és tenyérrel lefelé legyintgetek ;)

De már gondolkodtam oylan megoldáson, hoyg valami halogén flash fény a hátsó ablakra, aztán jól szétvakuzni a kcsögöt :D

2011. aug. 26. 23:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó ez nem vicc és ha a gyerekével száguldozik a kórházba mert valami nagy baja van?
2011. aug. 27. 00:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ami a legtöbbször előfordul az az, hogy már rég volt jobbról betorkolló út vagy feloldó tábla csak te nem vetted észre. Megjegyzem sok ilyen van.
2011. aug. 27. 00:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Napi rendszereségel járok azon az úton
2011. aug. 27. 02:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Pontosan hol is történt ez a dolog?
2011. aug. 27. 07:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező milyen autóval voltál?
2011. aug. 27. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:

"utolsó ez nem vicc és ha a gyerekével száguldozik a kórházba mert valami nagy baja van?"

Te szerencsétlen, attól még a KRESZ rá is vonatkozik.... Ne tegye kockára más áletét, mert neki sürgős... pff. Ha meg nagy a baj, akkor hívjon MENTŐT. Az száguldozhat megkülönböztető jelzéssel.

2011. aug. 27. 10:21
 10/14 A kérdező kommentje:
opel astra, és a Páty és Budakeszi közötti úton, egyébként azon az úton van egy sebesség feloldó tábla de az jóval elötte történt
2011. aug. 27. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!