Miért érzem, hogy csak a verekedés a megoldás?
Szerintem kicsit felfújod a dolgot. Ne foglalkozz vele, éretlen és a viselkedése mögött komoly problémák bujkálnak. Elhanyagolhatják otthon... Nincsenek igaz barátai.. És így szeretné felhívni magára a figyelmet. :) Nekem is van egy ilyen osztálytársam. Egy időben rengeteget csúfolt. Persze, mivel lány vagyok és belé is szorult egy miniiiiimmmáális (tényleg nagyon minimális) emberség, ezért testileg nem bántalmazott. Viszont miatta voltam már depressziós és nagyon komolyan éheztettem is magam, mivel elég duci voltam. Mára már elfogadtam magam, sportolok, egészségesen táplálkozok és a tinikorba lépve rengeteg felesleges kilótól megszabadultam. Igazán jól érzem magam a bőrömben és nem érdekelnek az ilyen kis idióták.
Egyszerűen tegyél a fejére jóóó magasról. Ha sár van, javaslom menj olyan részén a járdának, ahonnan nem tudnak felcsapni. :D És kerüld a társaságát... Nem elbújni kell előle, nem ezt mondom. Ha nagyon sértő dolgot mond, szólj csak vissza neki (ha lehet, minél nyugodtabban, annál jobban idegesíti 3:D -tapasztalat) ja és semmi képp sem kell verekedéshez folyamodni.^^ Az erőszak sohasem megoldás. :3
Mindenki jó valamiben... és valamiben borzasztó. Előfordulhat, hogy te nem vagy jó valamiben... jelen esetben a fociban. Ellenben biztos van olyan dolog is, amihez értesz!^^ Inkább arra fordítsd az energiádat, hogy fejleszd a képességeidet olyan dolgokban, amihez van tehetséged, ne foglalkozz az ilyen kis idiótákkal! Sajnos ilyenek mindig is voltak és lesznek is... A legjobb megoldás, ha hagyjuk őket, hogy belefulladjanak a saját rosszindulatukba.
remélem, valamennyit segítettem, sok sikert!^^
14/L
ha kirobbansz akkor ő nyer,te meg nevetség tárgya leszel.
át kellene venned a szerepét és neked kellene elkezdeni piszkálni,nem reagálni csak az ő piszkálására.
és igen.
az új suliban bunyózni kell ha csúcsra törsz,ez eléggé alap.
én is mindig bunyóztam ennyi idősen.
és nem önvédelemből ezt felejtsd el.
ha te akarsz lenni a testi lelki győztes,akkor te kezded,te irányítasz,te provokálod ki.
az alapján amit írsz te egyik helyzetet sem irányítottad,végig reagáló báb voltál.
#1 vagyok... Jesszus, kedves előző, kérem szépen az emberiség nevében, hogy most szépen ásd el magad! -.-
Én amellett vagyok, hogy a verekedéstől nem "menő leszel", csak bebizonyítod, hogy annyira kétségbeesett vagy és idióta, hogy ezt látod az egyetlen megoldásnak.-.- Az erőszak sohasem megoldás. Érett középiskolás fejjel kellene gondolkodni és ha te ekkora marha voltál legalább szorult volna beléd annyi értelem az elmúlt évek során, hogy a fiatalabbakat nem erre buzdítod! -.-
Kedves Kérdező! Te magad mondtad, hogy az illető egy idióta és nem képes értelmes kommunikáció lebonyolítására. Pontosan ezért kell őt békén hagyni és nem foglalkozni vele. Szegénynek épp elég baja az, hogy ilyen idióta... Nem kellene lesüllyedned a szintjére. Foglalkozz a tanulással, a hobbijaiddal, légy szorgalmas és kitartó! Erre koncentrálj! :) Ha valamit mondd, tegyél úgy, mint aki nem hallotta és gondolt azt, hogy az elmondottakat nem is neked szánta. Csak élvezd a sulit, legyél a barátaiddal, nehogy már egy ilyen kis p*cs elrontsa a tinikorodat! :)))
Lehet, hogy ha nem szólsz vissza, eleinte hangosabban és durvábban gúnyolódik. Tudod, ez a türelme fogytának a jele. :) Egy idő után majd megunja... Ha meg nem, akkor se érdekeljen! Vannak barátaid akik szeretnek téged, van családod, ez a lényeg!
Persze a te kezedben a döntés... Ha verekedni akarsz, csak nyugodtan! Lesüllyedhetsz a szintjére és feleslegesen keverheted magad bajba, nekem az is megfelel, nincs hozzád közöm.. Azért jó lenne gyarapítani az értelmes élőlényeket a világban, mert sajnos kihaló félben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!