Miért érzem, hogy csak a verekedés a megoldás?
Kezd el te csesztetni őt,mondjuk,ha csöndben van vágj hozzá valamit,pl ,'hogy nézel már megint ?,vagy valami. Ha tesiórán elcsesz valamit kezd baszogatni érte. Ha meg úgy látod nyugodtan megverheted. Nyugi le fog szokni róla.
Az pedig hogy nem veszi semmibe egy nagy BAROMSÁG. Tudja,hogy nem szólsz vissza neki,ezért,ha van egy jó poénja vagy valami amit társaságban elsüthet rögtön rád fogja nyomatni,hogy röhögjenek rajtad a többiek mivel a haverjait nem meri vagy nem akarja csesztetni. De ha visszaszolsz neki,vagy valami akkor ö fog égni.
Előrebocsátom, nem vagyok híve az erőszaknak. Ám előfordulnak esetek, amikor bármennyie szeretnénk, nem lehet megúszni bunyó nélkül. Vannak ugyanis olyanok, akik lelki boxzsáknak tekintik a béketűrő osztálytársaikat. Ezek a legritkább esetben állnak le maguktól, inkább csak egyre durvábban provokálnak, és élvezik a fölényüket. S ha kitérsz is ideig-óráig az útjukból, mindig megtalálják a módját, hogy beléd rúgjanak. Az ilyeneknek ráadásul mindig van egy gyenge jellemű egyénekből összeállt sleppje, akik kaján elégtétellel figyelik, amint a "vezér" büntetlenül kötözködik olyanokkal, akikkel ők maguk sohasem mernének ujjat húzni. Szóval szerintem ne térj ki többé.
5-ös figyelmébe ajánlom az alábbi viedót, s kérdezem tisztelettel, ő mit kezdene a dagi helyében?
https://www.youtube.com/watch?v=ycbvL7myNWs
Nem hiszem, hogy itt a "megmollak az anyukámnak" sokat segítene.
Sztem ne tervezgess, csak menj oda és rúgjál bele egy jónagyot, aztán közöld hogy jaj bocseszka, de megbotlottam!
Az ilyen tervezgetés nevetséges, és felesleges is, ne gátold magad, tedd amit gondolsz, ehhez mindenknek joga van, persze nem a hivatalos jog szerint, de az iylesmi belülről jön és akinek nem tetszik az b@sssza meg!
Éljen soká Charles Manson!!!
17 - es vagyok.
Már csak ilyen a suli. Ha túl akarod érni akkorj vágj vissza. Akkor majd fél tőled és nem fog többet piszkálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!