Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem hiszik el az osztálytársai...

Nem hiszik el az osztálytársaim h van barátom, állandóan hallom h beszélik h tuti nincs is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt akarják h az utcát is mondjam meg ahol lakik+mutassak a barátomról képet,de nem akarok,am se vagyok jóban velük,sőt.15/L

2013. okt. 18. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérdezek. Miért érdekel téged olyanok véleménye akikkel amúgy sem vagy jóban?
2013. okt. 18. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne is haragudj, de tényleg eléggé kamupasinak látszik, ha beszélsz róla, hogy van, de se kép, se személyes találkozás, se semmi...

Beszélj meg randit a fiúddal a suli elé, és akkor majd látják a saját szemükkel. Addig mi mást tehetsz?

2013. okt. 18. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

15 évesen a napköziben lenne a helyed, nem kapcsolatban. :)

Amúgy is a fenti leírásból látszik hogy taknyos gyerekek vagytok még.

2013. okt. 18. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod, hogy tudják, hogy van barátod? Úgy tűnik, hogy neked csak azért van barátod, hogy elmondhasd, hogy létezik.

Hagyd rájuk, hadd higgyék, hogy nincs. Egyszerűen mosolyogva vonj vállat és hagyd ott a haverjaidat. Ha kapálózol és magyarázkodsz, akkor tényleg nevetséges leszel.

2013. okt. 18. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Lehet normális gondolkodásúak, és tudják 15 évesen korai pasizni.
2013. okt. 18. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is vagy velük jóban, kit érdekel mit gondolnak? Vagy irigykednek, hogy neked van, nekik nincs,és ezért mondják, vagy annyira unalmas és sivár az életük, hogy nem tudnak egyébbel foglalkozni, mint a másik életével.... Amúgy ha én nem vagyok jóban valakivel, az nem tudja, hogy nekem van e barátom vagy sem.....Így van egy 3. verzió, te kamuzol, és ők ezt látják. Nem ciki, ha egyedül vagy. Majd eljön az ideje mindennek. Ráérsz még.
2013. okt. 18. 13:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Aki írta hogy miért tudják,mért beszélek róla:azért mert megkérdezték h van-e barátom és nem tagadtam le.
2013. okt. 18. 16:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintük sem korai,mindenkinek van barátja. Nem az zavar h nem hiszik,hanem h ezzel cs*sztetnek h biztos nincs is.
2013. okt. 18. 16:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem azért van barátom hogy elmondhassam:van. Ezt az osztályt nem is ismertem,mikor összejöttünk.
2013. okt. 18. 16:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja,5-ös nagyon normálisak... Első kérdésük az volt h mekkora ...(szűrö nem engedi írni)van a barátomnak és mért nem mondom meg?
2013. okt. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!