Most mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Voltam táncon es kicsit kestem es azt hazudtuk hogy orvosi vizsgálton voktunk es azt mondta a tanár majd megkérdezi az oszt. Fonokomtol es nagyon felek de ritka az nagyon sztm. Mikor találkiznak. Mett ez 2 kulon suli es igazabol is a kaja a suliba hal volt en ettem gyorsan mert ehes voltam es utanna meg fajt a hasam es azt mondtam a tanárnak hogy en rosszul voltam.
Az elején ahogy irtam nem én mondtam hanem az oszt.tarsam .
SOS!
2013. okt. 17. 17:05
21/23 anonim válasza:
Jaj most meg elmész Angelic? Annyira sajnálom, jó lett volna még olvasni a soraidat.:)
22/23 anonim válasza:
Huu nos lássuk csak. Táncra jára csajszi egy másik iskolában. Gondolom a sajátjévban evett, de sietett... A táncról lekésett, de ahelyett hogy megmondta volna az igazat, késett. Amúgy nem tudom mit kell ekkora feneket keríteni, hogy beszél a tanárral. Vagyez fontos tánc. Most két lehetőség van. Vagy odaállsz, s megmondod az igazat, vagy szólsz ofőnek, védjen ki a sz..rból...
23/23 anonim válasza:
Mond el a tanárnak,hogy hazudtál..ezért majd jól leszid,és ha szerencséd van,akkor egy osztályfőnökivel megúszod.
Aztán meg ilyet többet ne csinálj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!