Legrosszabb, mikor egy kollégám a hátam mögött bemószerolt az igazgatónál. Nem követtem el hibát, csak az egyik osztályban nem tudtam elég jól fegyelmet tartani, mert alapvetően kedves vagyok. Legjobb, mikor egy diákom elmesélte, hogy nagy nehezen, antikváriumból megrendelte azt a könyvet, amit bevittem órára megmutatni, annyira tetszett neki. És más ilyen hasonló pozitív visszajelzések.
febr. 8. 07:40
3/6 anonim válasza:
A legrosszabb élményem az volt amikor egy osztálykiránduláson az egyik gyerek annyira rosszul volt, hogy mentőt hívtam hozzá. Aztán kiderült, hogy valamilyen drog hatása jött ki rajta így jöttek a rendőrök. Ezután a még egy gyereket vittek el a rendőrök vezetőszáron.
A kirándulás után a suliban a két érintett gyerek szülei nekem támadtak, mert nem védtem meg a gyermekeiket a rendőröktől. Másfél évig jártam a rendőrségre tanuskodni. Aztán otthagytam ezt a legalja sulit és átmentem egy TOP10-es gimnáziumba.
Legjobb élményem az volt, hogy egy sikeresen leérettségizett diákom, amikor hazatért az olimpiáról, akkor az egyik interjújában megemlített engem is, mint inspiráló tanárt.
febr. 8. 14:41
4/6 anonim válasza:
Legrosszabb: a rengeteg adminisztráció.
Legjobb: régi tanítványok az életükben szerzett örömei — melyekhez az én munkám is hozzájárult.
febr. 9. 01:28
5/6 Senior Séf válasza:
Csak óraadó tanárként szerepeltem. Legmeghatóbb élményem az volt, amikor általános iskola 7. osztályában fizikát tanítottam, és időközben visszajött táppénzről az eredeti tanárnő. A diákok követelték, hogy továbbra is én tanítsam őket. Persze ez nem valósulhatott meg, de - mi tagadás - jól esett.
febr. 9. 12:29
6/6 anonim válasza:
A legjobb, amikor egyik diákom, aki úgy gondolta, hogy pikkelek rá és emiatt a vizsgán akármilyen jó, nem kaphat jelest, tudott és jelest kapott. Utána barátok lettünk. Hasonlóan barátok lettünk egy fiúval, aki az órám alatt odajött a nyitott ablakhoz és zavarta az órámat, mire én ráripakodtam. Később együtt utaztunk a villamoson és kiderült, nemrég felakasztotta magát az apja. Ezzel a fiúval is barátok lettünk, bár nem tanítottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!