Mi volt az eddigi legrosszabb elmenyetek pszichologusnal/pszichiaternel?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 13:31
1/6 Metionin válasza:
A gyerekpszichológus elpletykálta amit mondtam neki, anyám meg visszahallotta és ájulásig vert. 15 év kellett mire újra meg tudtam bízni egy szakemberben, pedig szükségem lett volna rá időközben is.
2/6 anonim válasza:
Bebuktam a főiskolát, elmentem egy ismerős által ajánlott pszichológushoz. Depressziós voltam, szinte nem ettem semmit, feküdtem az ágyban egész nap.A kiváló szakember megfejtése ez volt: Menjek el dolgozni a Mcdonaldsba. Ekkor elköszöntem tőle.
3/6 anonim válasza:
Bele akart olvasni a naplómba és a személyes üzeneteimbe..
4/6 anonim válasza:
Apám majdnem megfojtott, ezt elmondtam az akkori pszichológusomnak, aki erre azt válaszolta, hogy apám igazából szeret, csak így mutatja ki a szeretetét. Többet nem mentem.
5/6 anonim válasza:
4-es jézusom....
Nekem egy pszichológus azt mondta önsajnálkozó vagyok. Majdnem felkötöttem magam, hogy csak ennyi a bajom, akkor mi a francért nem tudok jól lenni magamtól.
Aztán elmentem máshoz. Kiderült, hogy személyiségzavarom, ptsdm, depresszióm van és szorongó vagyok...
6/6 anonim válasza:
Pszichiáter: nem akart kiengedni a kórházból és akaratom ellenére bent tartottak. Elvették mindenemet. Majd 3 nap után a szemle megállapította, hogy nem vagyok önveszèlyes. Öngyilkossági szándékot akartak rámsütni mert kétszer annyi xanaxot szedtem be. Én csak pihenni akartam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!