Mi volt a legrosszabb tünet amit átéltetek antidepresszáns szedésétől? Kérlek írjátok le mi volt a gyógyszer neve.
Nekem is öngyilkos gondolatok voltak a legrosszabbak.
Ez nem olyan vészes, (legalábbis az én esetemben), mint amilyennek tűnik. Mármint, persze ijesztő és lehet hogy néha beszámíthatatlan őrültnek éreztem magam.
De nekem elég volt pár napra lefeküdni és becsukni a konyha ajtót (ahol a kések vannak), és a szoba ajtót.
Én is egyedül csináltam.
Azért szerintem legyen nálad mindig nyugtató, mert van amikor jól jött nap közben is.
Milyen problémára szeded, ez lényeges.
A dokid meg képben van a gyógyszerekkel, nem kell téves következtetéseket levonnod netes tapasztalatokból, mert minden bizonnyal az övéké más eset mint a tiéd.
Vele beszélj.
Nincs kivel beszélnem. Kitöltettek egy tesztet írtak a gyógyszert annyit mondtak ne foglalkozzak a mellékhatásokkal azt csak beleírják a tájékoztatóba visz lát. Azért elolvastam és nem is váltottam ki mert nem mertem.
Egyébként pánikrohamok, generalizált szorongás, ptsd, szociális fóbia, és mivel jókedvem sincs ettől így depresszió is.
Azt fokozza, ami benned megvan.
Nekem valami 15 évvel ezelőtti kényszergondolatom volt egyszer. Gyógyszertől meg lett vagy 30 egy nap.
Ha ilyen tróger ember írta fel, akkor ne vedd be.
Menj rendes pszichiáterhez és beszéljétek meg a nyugtató/gyógyszer témát.
Mert akinél voltam (ahova tartozom lakóhely szerint) rendetlen volt? :) Vajon honnan lehet felismerni a rendes pszichiátert? :)
A nyugtatóról nincs mit beszélni. Először azt kaptam, 3 napra kiütött, azt nem veszem be többet. Nekimentem a falnak, meg leestem a wc-ről, 85-ös vérnyomásom lett tőle. Pedig a legkisebb adagot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!