Antidepresszáns jó a szorongásra is? Ez lehet kevert szorongasos depresszió?
Szorongás oldásra én Frontint szednék de nem vagyok orvos kérdezd meg az orvosod, hogy nem irja e fel esetleg mert még mindig szorongsz
Annak van egy bizonyos nyugtató altató hatása amitől a szorongás is elmúlik
Az egyetlen hátránya az, hogy pár hónap alatt hozzá lehet szokni, aztán már olyan mintha be se venné az ember körülbelül
Vagy ha nem akarsz gyógyszerezni, akkor vegyél Valeriana Relax tablettát a gyógyszertárban
Az is jól oldja a feszültséget bár az csak gyógynövény tehát nem olyan erős mint egy gyógyszer de ha kezdő vagy a szorongásoldó gyógyszerekben akkor lehet, hogy neked a Valeriana is elég lesz
Szóval kérdezd meg a phszihiátered, hogy felirja a Frontint vagy kipróbálod a macskagyökeret és mit szól hozzá mert még mindig szorongsz
Mennyi Xanaxot szedsz naponta? És összesen milyen gyógyszereket szedsz?
Milyen jellegű kényszergondolataid vannak, le tudnád festeni nekem?Pánikbeteg is vagy?
Már csak azért is mert én is pánikbeteg vagyok és már vagy 5 éve eszem a Frontint.
Én is küzdöttem dührohamokkal de nekem a phszihiáter legalább a dührohamaimat teljesen és a pánikrohamaimat nagy részben le tudta állittani
Ha 0,5mg elég egy napra akkor még nem vagy olyan súlyos állapotban
Bár igazság szerint ha szorongsz nappal akkor elkezdhetnél egy 3X0,25-ös adagolást szerintem
A legtöbb phszihiátriai gyógyszerek egy két hét után fejtik ki a hatásukat
A dührohamokra én dupla adag alprazolámot kaptam ami be is vált, azóta nincsenek dührohamaim
Érdemes lenne szedned a dührohamokra a felirt gyógyszert vagy emelni az alprazolám adagot mert rendkivűl megkeseriti az ember életét a dühroham, én nekem például már attól elborult az agyam ha például sorba kellett állnom a boltban.
De mióta dupla annyi nyugtató van felírva azóta elmúltak a dührohamok
Az antiphszihotikumoktól félj, azok aztán olyan mellékhatással járnak mind mentálisan mind fizikálisan, hogy egy állatnak nem adnám be nemhogy még emberekkel etetni ezeket a gyógyszereket
Elhízás,idegesség,impotencia,dührohamok,alvászavarok és még lehetne sorolni, hogy az antiphszihotikumok mennyi mellékhatással járnak és milyen károsak a phszihére és a fizikára nézve egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!