Melyik a leghatékonyabb antidepresszáns súlyos szorongásra?
Figyelt kérdés
Szociális fóbiám van.#gyógyszer #orvos #depresszió #pszichiáter #szorongás #antidepresszáns #pszichiátria #SSRI #SNRI #mentális betegség
2019. okt. 31. 17:16
1/5 anonim válasza:
Amit a szakorvos ír fel akkor, amikor elmész hozzá ezzel.
2/5 szamo77db válasza:
Lehet, hogy többet is ki kell próbálni és hetekig kell szedni, míg dönteni lehet, hogy jó vagy nem. Ha nem jó, másikat kell kipróbálni. De mindig az orvosod utasításának megfelelően.
3/5 anonim válasza:
Escitalopram, Dulsevia a legjobbak a LEGTÖBB embernek. De az egyéni genetika határozza meg, hogy neked is jó lesz e.
5/5 anonim válasza:
Engem pont a Sertralin tett teljesen tönkre, a végén 2 antipszichotikummal is kezelni kellett mire helyrejöttem úgy ahogy. Az Escitil-t próbáld meg(escitalopram) hidd el jó hangulatban leszel tőle, én is azt szedem 1 hete és már most érzem a pozitív hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!