Antidepresszánst készülök szedni, megnyugtatnàtok sikersztorikkal légyszi?
Csak borzalmakat olvasok, az elején jelentkező mellékhatásokról, meg a lejövésről, és elrettent. Van , akinek nem volt borzalmas az eleje se a vége a gyógyszer szedésnek?
Leírnàtok azt is, h mit szedtetek ? Köszi
Én Frontinoztam meg Scippáztam. Az a sikersztorim, hogy sikerült róla leszoknom. Sajna túltoltam, szedtem mint a cukorkát. Aztán meg hirtelen próbáltam lerakni. Elvonásnál vert a víz, remegtem, az érzés meg leírhatatlan. Alig jutottam át a 100 méterre lakó szüleimhez segítséget kérni, mert majdnem összeestem útközben.
Tartsd be az orvosi utasításokat, ne szedj be többet akkor sem, ha úgy érzed hogy kell! És akkor normális életed lesz mellette.
Igen, van mellékhatása, mert komoly gyógyszer, de az eredményért megéri néha egy kis kellemetlenség.
Összességében jelentős pozitív változást ad. Szerintem megéri foglalkozni vele.
Kívánom, hogy minden jól alakuljon veled.
Nos, akkor szedném, ha az életem múlna rajta. Tegyük fel öngyilkos akarnék lenni, nyilván jobb szedni pár hétig, mint meghalni. De tudnod kell, hogy csak tünetmentessé tesz. Mellette pszichoterápia szükséges, mert az igazi problémát fel kell tárni, ahhoz, hogy valójában meggyógyulj.
Szóval, ha nem vagy életveszélyes állapotban, akkor ne szedd! Inkább keress egy jó pszichológust és beszéld ki, dolgozd fel a valódi problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!