Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetnék, ha ezt tudom az...

Mit tehetnék, ha ezt tudom az egyik osztálytársamról?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban, az anyja magyar, az apja szaúdi. Valamelyik nap mesélte, hogyha rossz jegyet kap, vagy ha akár 10 perccel később ér haza, az apja bántalmazni szokta. Konkrétan azt is megszabja neki, hogy miket nézhet a neten, meg hogy kikkel beszélhet. Kérdeztem, anyja mit szól hozzá és kiderült, hogy vele is ugyanezt szokta csinálni. Az osztályfőnöknek nem mer szólni, mert az apja mondta neki, hogyha megtudja, hogy elmondta valakinek, csak rosszabb lesz.
ma 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ehhez nem kell szaúdinak lenni :)
ma 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Családon belüli erőszak + fenyegetés >>> ez rendőrségi ügy és az illető egy 5 éves látogatásra számíthat egy 15nm-es, nem épp ****-os helységben
ma 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

"Konkrétan azt is megszabja neki, hogy miket nézhet a neten"

Ezzel mi a gond?

Egyébként hogyan bántalmazza?

Egyébként tipikusan olyan kérdés, ahol leírhatunk bármit, úgysem lesz semmi.

ma 19:10
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
25%
Szaúdiaknál ez nem újság.
ma 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Semmit. Te komolyan nem tudtad, hogy az araboknál a nők konkrétan rabszolgák?

Azt mondjuk nem értem, hogy anyuka hogyan mehetett hozzá egy olyan arab férfihez, aki ennyire szigorúan tartja a szokásaikat.

ma 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Beszélj az osztályfőnökötökkel! Majd ő utána látja, hogy lép-e valamit az ügyben.
ma 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Az iskola köteles lenne a gyamügyön jelenteni akkor meg szétverik a gyereket otthon ha ez kibukik.
ma 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:

alapvetően ebben az országban senki le se szrja, hogy egy férfinek nem nevezhető véglény kénye-kedve szerint kínozza vagy akár megöli a közelében élő nőket és gyerekeket, de mivel itt lehet rettegni az araboktól meg nyomatni a rasszista szlogeneket, van nagyjából fél százalék esélye, hogy egyszer kiszállna a rendőrség, hogy le lehessen hozni a helyi propagandalapban egy újabb hergelős cikket a szörnyű bevándorlók ellen.

nagyon cuki vagy hogy így aggódsz az osztálytársadért, de a szomorú valóság az, hogy senkit nem érdekel a családon belüli erőszak ebben az országban.

ma 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!