Miért írja az egyik osztálytársam állandóan ezt?
Figyelt kérdés
Viszonylag jó félét kakilt, épp most kakil, nagyon szeretek kakilni, orgazmusom van kakilás közben?
18/f aki írja, én lány vagyok
márc. 4. 07:50
1/7 anonim válasza:
Mert hagyod és annyi sincs benned, hogy letiltsd, elküld melegebb éghajlatra és még minket is fárasztasz ezzel. Kit érdekel ez, komolyan?
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy szimplán viccesnek, humoros ak hiszi, de ha így van az nagyon szomorú.
Lehet, hogy a srácból ez simán kitelik az ilyesmi nem tudom miket mond, hogy viselkedik az iskolába.
Lehet, hogy valami pszichés/mentális probléma van a háttérben.
Van esetleg ezen kívül más szokatlan, különösen eltérő a viselkedés, kommunikáció a srác részéről?
4/7 anonim válasza:
Hát ha ilyen gyagya, más orgazmusa úgyse lesz.. :)) Kik kakamatyi... :)
6/7 anonim válasza:
Hagyjátok, csak egy rossz troll!
Állandóan szexuális dolgokról irkálnak neki az osztálytársai, a kérdező meg sosem érti meg az üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!