Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha az egyik osztály...

Mit tegyek ha az egyik osztálytársam rám van cuppanva de én nagyon utálom?

Figyelt kérdés
És lányok vagyunk

aug. 15. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Mondd meg neki, hogy hetero vagy.
aug. 15. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátilag vagy érzed hogy többet szeretne mint barátság? Hogy nyilvánul meg ez a rád cuppanás? Megy veled a mosdóban? A padodnál ólálkodik? Folyton követ? Beszél hozzád mikor másokkal beszélsz? Folyton kérdez? Online is sokat rád ír? Mások észre vették már? Másokkal is viselkedik így? Órán normális? Tudja hol laksz? Valakinek beszéltél már erről hogy mennyire kellemetlenül érint hogy rád van cuppanva? Szülök, barátok, tanárok?
aug. 15. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Csókold meg és nyúlj a bugyijába, többet nem zargat majd.
aug. 15. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Írj rá instan vagy messengeren. Légy egyenes és tiszta: Nézd xy, nem kedvellek, nem tetszik hogy ennyire rám vagy akaszkodva és nem kedvellek egyáltalán. Az iskolában tartsd a távolságot tőlem, mert nem szeretem ha a közelemben vagy. Próbáld meg tiszteletben tartani a kérdésem, mert ha nem az egész osztály előtt fogom ezt a szemedbe mondani vagy szólok a tanárnak, szüleimnek.

Ha nagyon alapos akarsz lenni, akkor pár példát is írhatsz ami nem tetszik.

De szerintem ez így egyenes lenne. Szólsz privátban először és ha nem ért akkor bevonod az osztályt és a felnőtteket.

aug. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!