Egy osztályon belül miért nézik ki azt az osztálytársat, aki kiáll magáért és kimondja a véleményét?
Figyelt kérdés
tegyük fel adott egy csapat birka akik egyedül nem mernek fellépni magukért ezért csendben a háta mögött nevetik ki azért mert az az ember kiáll magáért2024. jún. 11. 12:31
1/9 anonim válasza:
Mert rendszerint az ilyen kimondja a véleményét, meg kiáll magáért kb azt jelenti, hogy egy ordas tulok tapintatlan bunkó az illető. Na mint most én kb. :)
2/9 anonim válasza:
Nálunk nem nézték ki az ilyet, sőt ő irányította az osztályt. (Én meg beszóltam neki és megsértődött :D)
3/9 A kérdező kommentje:
#1, és azért mert valaki ki meri mondani a véleményét valamiről, miért lenne egy ordas tulok tapintatlan bunkó?
2024. jún. 11. 12:57
4/9 anonim válasza:
Én is arra gondolok, amire az első. Azzal nem szokott gond lenni, ha valaki kimondja a véleményét. Sőt! Annak még örülni is szoktak azok, akik nem merik kimondani, mert úgy már nekik is könnyebb, hogy nem nekik kellett először megszólalni. Az szokott a gond lenni, ha valaki ilyen kényszere van és mindenről vélemény mond, kéretlenül, bunkón. Pl. mások kritizálása, főleg mások külsejének kritizálása.
5/9 anonim válasza:
"azért mert valaki ki meri mondani a véleményét valamiről, miért lenne egy ordas tulok tapintatlan bunkó?"
Attól nyilván nem. A hozzászóló úgy értette, hogy a vélemény kimondásáért nem szoktak utálni senkit. Azokat szokták utálni, akik a bunkóságot, a kotnyelességet, tapintatlanságot, és egyéb csodás jelzőket összemossák az őszinteséggel.
Ez a narratíva klasszikus passzív-agresszív mártírjáték: azért utálnak, mert én vagyok egyedül jó, ők pedig mind rosszak. Hát nem.
6/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki kimondja a véleményét, még nem jelenti azt, hogy jól teszi, hogy kimondja azt. Főleg, hogy a vélemény csak az egyénhez tartozik, nem feltétlenül lesz általános igazság. Másnak lehet más véleménye is. Vagy az is lehet, hogy eleve senki nem volt kíváncsi rá.
7/9 anonim válasza:
16 évnyi tanulmányaim során soha nem volt ilyen! Örültünk, hogy van egy szószóló
9/9 anonim válasza:
Mert nem mernek önmagukba nézni, hogy ezt legalább valaki megtette, de ők is ugyanúgy megtehetnék önmagukért, csak f*nak.
Ő meg nem f*ott, hanem cselekedett.
Tehát irigyek a bátorsága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!