Ha tetszik nektek egy fiú a suliban és beszélni szeretnétek vele akkor ti foglalkoztok az mások véleményével?
#2 Neked morzézni fognak csak várnod kell, neked semmit sem kell tenned. Bocsi nem az én kategóriám, de késztetést éreztem, hogy válaszoljak. :DDD
.
Kérdező, ha mindig másokkal foglalkozol neked nem is érdemes belevágni egy kapcsolatban, mert többre tartod a megjegyzéseket pletykákat és a sulis életedet, mint a még nem létező párkapcsolatodat.
Nem tök mindegy a barátnőidnek, hogy te kivel ismerkedsz össze? Kik, ők, hogy megmondják, hogy TE kivel barátkozz? Semmi közük hozzád! A lényeg, hogy olyannal barátkozz, aki rendes. És ha neked tetszik, akkor nincs probléma. Ha bezzeg te megmondanád nekik, hogy "XY nem hozzád illik, ne járj vele", akkor rögtön elküldenének a p*ba, és utána arról beszélnének, mennyire egy szarkeverő rib*@*nc vagy. Ahogy mondtam, téged ne érdekeljenek a rossz vélemények, ha tudod, hogy amit cselekszel, az helyes.
"Én attól félek hogy nagyon beégnék és a többiek megjegyeznének."
Ennyire gyáva nem lehetsz! Hogy fogod te így leélni az életed? A munkahelyed is tele lesz majd ilyenekkel, és akkor majd ott is megmondják, hogy kivel ismerkedj össze? Igen, megjegyeznének! Na és? Akkor utána szembesülnél vele, hogy a kis barátnőid mekkora egy undorító utálatos rib*@*ncok. Az ilyeneknek minek akarsz megfelelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!