VCFGDCH kérdése:
Fiuk! Szoktátok azt csinálni ha tetszik egy csaj hogy pár napig nem foglalkoztok vele hogy jobban oda legyen értetek vagy nem bírjátok ki és írtok neki/hívjátok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 23:09
1/7 anonim válasza:
Igen,ez kell.Ha naponta érdeklődök utána,megun..
17/F
2/7 anonim válasza:
nem is érek rá minden nap... meg nem szeretném, hogy azt higgye, ráakaszkodom
3/7 walk w1th mee válasza:
nos,igen szoktam...nem azért h odalegyen értem,hanem hogy valamiféle hiányérzetet keltsek benne:)
4/7 A kérdező kommentje:
De nem hiányzik, hogy beszéljetek vel? mennyit gondoltok rá?
2013. júl. 7. 23:40
5/7 walk w1th mee válasza:
hiányzik,de ilyenkor a büszkeséget előtérbe helyezzük egy kis időre:D
és várok addig amig ő keres engem,és akkor kölcsönösen viselkedek vele.:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy ilyen normálisan válaszoltatok :) nagyon aranyosak vagytok.
2013. júl. 8. 00:55
7/7 anonim válasza:
Meglehet azt csinálja a legtöbb fiú amit az előttem szólók leírtak, viszont szerintem nem ez a helyes. Ha 2 ember szerelmes (és ez csak a különböző neműekre érvényes), akkor állandóan egymás társaságát keresik. Hogyha pedig a párkapcsolat nem szerelemre épül úgy semmi értelme.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!