Van egy lány hogy érhetnék el valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány egy suliba járunk 1 éve nem smerkedtünk beszéltünk eddig de megtetszett ö 7. es én 8.os vagyok hogy kezdjem el és hogy fojtassam? elég népszerü lány a 9-10 esek közt is van esélyem vajon?2013. júl. 6. 23:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem hagyjad mert ha idősebbeknél népszerű..hát akkor rongy lehet..ráadásul már nem hiszem hogy szűz..
2/2 anonim válasza:
Ember, ha 10.esek körében népszerű, főleg 7.-esen az azt jelenti, hogy az idősebbeket kamálja. Nem sok esélyed lehet nála de vesd ki neki a farkad egyszer mikor kettesben lesztek. Vagy lesz*p, vagy elküld a p*csába és úgyan ott vagy mint eddig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!