Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt még megtoroljam valahogyan?

Ezt még megtoroljam valahogyan?

Figyelt kérdés
2 éve történt az eset középiskolában. Az eset előzménye az volt, hogy az öltözőben öltöztünk, a cuccom a padon volt. Bejött az egyik osztálytársam, akivel eddig csak általános iskolában volt utoljára afférom, kisebb korunkban. Ő lesöpörte a padról a cuccomat, hogy húzzak el onnan, erre én is lesöpörtem az övét, ő megint az enyémet és inkább odébb mentem, nem akartam balhét. Aztán utána pár nappal később becsengetés előtt, bejött és nekem akart dobni egy kislabdát, erre elkaptam, vissza akarta kérni, de nem adtam. Sokáig kérte, utána kaptam tőle egy pofont, de alig éreztem meg, egyáltalán nem fájt. Már nem akartam vele balhezni mert a tanár már akkor bent volt. A labdát meg bedobtam a kinti szekrények mögé a falhoz. Sajnos szívesen nekimentem volna, csak sajnos nagyon nyugodt, békés természetem van meg nehéz időkön mentem(gyek) keresztül.

aug. 4. 22:40
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Erről senkinek sem beszéltem mert szégyenlem
aug. 4. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy. Ugyis az ilyen szívja majd meg az életben is.
aug. 4. 22:44
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Aztán?
aug. 4. 22:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy a gyerek azóta rendes velem, amit nem nagyon értek. Meg a szüleink is ismerik egymást.
aug. 4. 22:45
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Én azt mondom, hogy ne, de ha akarod, úgyis megfogod. Nem tudunk mit tenni. Ilyen vagy.
aug. 4. 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Mit akarsz megtorolni 2 évvel később? Becsicskultál neki kétszer már. Felesleges ezen agyalni tovább
aug. 4. 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Engedd el. Foglalkozz inkább valami hasznossal.
aug. 4. 23:16
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Én mindig azzal nyugtattam le a mások okozta bosszúságit - ha valaki rosszindulatúan bántott, csak mert "vagyok" hogy az ő lelke beteg, nem az enyém. És hát a békés lélek békét lel, a harcos lélek meg harcot. Annak rossz, aki rossz ember, és ez biztos. A békés lélek, aki a jót látja és boldog, az örül továbbra is az életnek.

Ja és még egy közhely, de igaz

"neheztelni valakire olyan, mintha kevernénk neki egy pohár mérget, de magunk isszuk meg"

Ne mérgelődj, majd a sirs elrendezi, te jó vagy, jó neked, ő rossz, majd rossz is lesz neki még egy csomó minden.

(pl. Miért is ilyen sggfej?! Lehet otthon üvöltöznek vele, verik, valószínű van baja, neked meg nem. Ennyi. Itt a válasz )

aug. 4. 23:36
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Ez olyan mintha altalanosba lett volna 😅 Amugy mar folos foglalkozni vele. Majd legzelebb tokosen
aug. 4. 23:42
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen megtorlás dolgoknak sosincs jó vége, vagy az lesz, hogy az illető jogi útra viszi az ügyet, vagy egy olyan, kvázi pofont ad vissza, hogy az sokkal rosszabb bárminél.
aug. 4. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!