Tessi órán 3× is arcon dobott egy lány röpp labdával és meg röhögött is rajtam,én harmaggyára oda mentek hozzá és elkezdtem útni egy tollas ütővel erre ő elkezdett sírni én meg hát bocsánatot kértem tőle,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Félek hogy el mondja az anyukájának ő pedig az enyémenk attól is félek hogy elmondja az osztály főnökünknek és én osztály főnöki figyelmeztetést fogok kapni már minden féle felületen írtam neki hogy beszéljük meg és hogy sajnálom de úgy tünik hogy mindenhol privát a fiókja azt mondta a barátnőmnek hogy holnap elfog velem beszélgetni hogy mit kébzelek magamról mit tegyek?ma 14:08
1/10 anonim válasza:
Miféle cigánytelepi "iskolába" jártok, hogy mindketten ilyen agresszívok vagytok? Az lenne a legjobb, ha mindkettőtök szülei tudnának az esetről, illetve a tanároknak is tudnia kell az ilyen esetekről. Lesz egy hosszas beszélgetés erről, az biztos és az is esélyes, hogy mindkettőtöket kirúgják.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt elrontottam,helyre szeretném hozni de nem tudom mert nincs semmmien platform ahol tudnék neki írni
ma 14:28
3/10 anonim válasza:
Ne is írj neki, mert nem fogja érdekelni a bocsánatkérésed. Ebből már egyikőtök se fog probléma nélkül kibújni.
4/10 anonim válasza:
2 ember kellett ehhez... Ha én lennék az OF, azonnal igazgatói mindkettőnek
5/10 anonim válasza:
Mindketten hibások vagytok, vállaljátok a következményeit. Neked legyen több eszed legközelebb, hogy a második után szólsz a tanárnak vagy otthagyod. Nem pedig fogod az ütőt és szétvered a másikon. Ha akkor nem féltél a következményeitől, most már késő.
6/10 anonim válasza:
"én osztály főnöki figyelmeztetést fogok kapni"
Ne érdekeljen. Az nem jelent semmit a jövődre nézve. Inkább a tanulásra koncentrálj, az igen.
7/10 anonim válasza:
Mindketten hibáztatok, amiért vállalnotok kell majd a következményeket. Ez már megtörtént, változtatni nem tudtok rajta, azon viszont igen, hogy többet ekkora butaságot ne tegyetek. És még finoman fogalmaztam.
8/10 anonim válasza:
Már elnézést, de az senkinek nem tűnik fel, hogy nincs leírva a tornatanár reakciója? Ő hol a francba volt az esetkor? Végignézte az egészet, hogy egy lány egy másikat szétver egy tollasütővel vagy mi?
9/10 anonim válasza:
Biztos tetszel neki es zavarta hogy le se sz.rod.
Már elsore a tanárnak kellett volna szólnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!