Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt még megtoroljam valahogyan?

Ezt még megtoroljam valahogyan?

Figyelt kérdés
2 éve történt az eset középiskolában. Az eset előzménye az volt, hogy az öltözőben öltöztünk, a cuccom a padon volt. Bejött az egyik osztálytársam, akivel eddig csak általános iskolában volt utoljára afférom, kisebb korunkban. Ő lesöpörte a padról a cuccomat, hogy húzzak el onnan, erre én is lesöpörtem az övét, ő megint az enyémet és inkább odébb mentem, nem akartam balhét. Aztán utána pár nappal később becsengetés előtt, bejött és nekem akart dobni egy kislabdát, erre elkaptam, vissza akarta kérni, de nem adtam. Sokáig kérte, utána kaptam tőle egy pofont, de alig éreztem meg, egyáltalán nem fájt. Már nem akartam vele balhezni mert a tanár már akkor bent volt. A labdát meg bedobtam a kinti szekrények mögé a falhoz. Sajnos szívesen nekimentem volna, csak sajnos nagyon nyugodt, békés természetem van meg nehéz időkön mentem(gyek) keresztül.

2024. aug. 4. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Azt írod, hogy nagyon nyugodt, békés természeted van, majd azt kérdezed, hogy megtorold-e. Ez a két dolog nem üti egymást?
aug. 5. 00:18
 12/15 Katona Dius ***** válasza:
75%
Nemhogy 2 év, de két nap múltán is felesleges az ilyesmivel foglalkozni. Vagy ott helyben el kell intézni a problémát, akár a dolog megbeszélésével, akár vissza szívatással, kinek milyen a természete. De utána el kell felejteni és menni tovább.
aug. 5. 01:52
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Huuh jó hogy mondod.10 éve történt valami ami nem hagy nyugodni.

Tuti bosszút állok

aug. 5. 02:14
 14/15 anonim válasza:
Hagyjad szerinem
aug. 17. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme, a zaklató is szenved eleget az életben. Főleg, amikor alkalmazottként kell majd dolgoznia. Te meg milliárdos leszel.
aug. 23. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!