Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik iskolai szekálás áldozata...

Akik iskolai szekálás áldozatai voltatok: tőletek felnőttkorotokban bocsánatot kért a bántalmazótok?

Figyelt kérdés
jan. 22. 19:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem le se szarnak már. Nem létezem számukra.
jan. 22. 19:18
 2/23 anonim ***** válasza:
0%

Én voltam a szekáló.

Eszemben sincs bocsánatot kérni senkitől.

Csak van annyi eszük hogy lelkileg továbbléptek.

jan. 22. 19:21
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

"Eszemben sincs bocsánatot kérni senkitől."

Van bőr a képeden, még neked áll feljebb. 😅😅😅

jan. 22. 19:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de felesleges is lenne! Sok év szekálást és bántalmazást ami az egész életemre kihatással van (szociális fóbia), nem lehet jóvá tenni egy szimpla bocsánatkéréssel!..
jan. 22. 19:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szekáltak párszor, de nincs szükségem bocsánat kérésre az illetőtől.

Nyilván mentális sérült volt és gyenge jellem, többek között ezért sem haragszom. Nem tehet róla szegény pára.

Meg amúgy sem vagyok harag tartó, nem egészséges. Az én lelki békém mindennél többet ér. 😌

jan. 22. 19:45
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem sem kért senki sem bocsánatot, viszont bennem már nincs többé harag, elkeseredettség, vagy hasonló negatív érzelem. Volt, de már nem őrlöm magam rajta tovább, úgyis csak nekem lesz attól rosszabb.
jan. 22. 23:07
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Fel sem fogják az ilyenek. Felnőtt korukban is ugyanolyan férgek maradnak
jan. 23. 02:07
 8/23 6pounder válasza:
67%
Engem is csesztettek sok minden miatt, én mindig gyűlöltem ezeket az embereket. Talán ez segített, hogy egyetemet végezzek és jelenleg nekem van a legjobb munkahelyem. Amíg azok akik csesztettek nem tudtak értelmesen elhelyezkedni sem.
jan. 23. 07:52
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Akkor megtöröm a mintát: tőlem kértek már bocsánatot. Hozzáteszem, nem volt az az igazi, súlyos szekálás, bár akkor nagyon szarul esett.

Azért nincs bocsánatkérés, mert nincs problématudat sem. Van a "csak poén" szekálás, és ugye egy "ártatlan" viccért minek bocsánatot kréni. A másik fajta szekálás, amikor ilyen kreténül próbálják közölni veled, hogy valami nem tetszik - na erre meg általában azt gondolják, hogy megérdemelt volt, tehát megintcsak nem kell bocsánatot kérni.

Tőlem azért kért bocsánatot az illető, mert jött egy fordulat, ami miatt hirtelen nagyon jóban lettünk, és amikor ezt az arcomat látta, rádöbbent, hogy én nem is érdemeltem meg, amit kaptam. Benne meg volt annyi tök és gerinc, hogy meggyónja nekem - még osztálytársként - hogy bánja, és szégyelli a viselkedését.

jan. 23. 10:02
 10/23 anonim ***** válasza:
23%
Mi értelme van még felnőttként is ezen rugózni? Ha ennyire nem tudjátom feldolgozni, kezeltessétek magatokat. És ezt úgy mondom, hogy engem bántottak. 🤷🏼‍♀️
jan. 23. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!