Akik iskolai szekálás áldozatai voltatok: tőletek felnőttkorotokban bocsánatot kért a bántalmazótok?

Nem.
Őket ismerve ha most találkoznánk sok év elteltével akkor is ugyanúgy szivatnának.

Nem kért tőlem senki tényleges bántalmazó elnézést, de ne is kérjenek. Olyan már kért elnézést, aki nem igazán bántalmazó volt, csak ide-oda bsztattuk egymást, amikor épp örihari volt, majd soha nem beszéltük meg, csak újra barik lettünk, de ez tök más, mint egy bántalmazó.
Én úgy gondolom, hogy aki ennyi idő után bocsánatot akar kérni, úgy, hogy amúgy bántalmazó volt, az nem azért teszi, mert annyira sajnálja, hogy a bántalmazottat a maradandó károk miatt. Ez csak arról szól, hogy szellemileg eljutott oda, hogy belássa, hogy ez szr, és a feloldozást keresi, hogy ne kelljen szr alakként tekintenie magára. Szóval én ezért nem tanúsítanék megbocsátást, ha egy volt bántalmazóm odajönne.
Nem kellett volna egy mocsadék féregnek lenni, ennyi. Nem mentség, hogy gyerek volt, én is az voltam. Nem mentség a szr családi háttér, nekem is az volt. Mégse voltam féreg, neki se kellett volna annak lennie.
16-os nálad valami nagyon nincs rendben, ez a mondatod mindent elárul rólad "Nem kellett volna egy mocsadék féregnek lenni, ennyi." Ezek olyan fiatal korban történnek, amikor a személyiség még ki sincs fejlődve/forrva , és bizony van, aki pár év után rájön hogy ez így nem volt oké, és már mintaapaként él, és pont ellentétesen neveli a gyerekként, mint amilyen saját maga volt. Ez tiszteletre méltó, viszont te felnőtt korodra is egy ellenséges sértődött rossz személyiségű ember maradtál. Egyébként hidd el nekem, sokszor akiket csesztetnek, az sem véletlen . . .
Te annyira nem tudtad ezeket feldolgozni, hogy rányomta a személyiségedre is a bélyegét, viszont ez már nem a csesztetők bűne, ők már nem csesztetnek, itt a hiba már a te készülékedben van.
Látod a 14-es is szépen leírta, bánta , mert emberileg fejlődött annyit, hogy erőt vett magán, és odaállt.nem lehet hogy ő/ők akkor voltak idézlek "férgek" te meg most nem vagy egy kellemes társaságú ember ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!