Most mit csináljak?!
Voltam táncon es kicsit kestem es azt hazudtuk hogy orvosi vizsgálton voktunk es azt mondta a tanár majd megkérdezi az oszt. Fonokomtol es nagyon felek de ritka az nagyon sztm. Mikor találkiznak. Mett ez 2 kulon suli es igazabol is a kaja a suliba hal volt en ettem gyorsan mert ehes voltam es utanna meg fajt a hasam es azt mondtam a tanárnak hogy en rosszul voltam.
Az elején ahogy irtam nem én mondtam hanem az oszt.tarsam .
SOS!
Hármat nem fogok,csak egyet és itt le is zártam.
Tudod vicces és egyben szánalmas hogy itt hisztizel, miközben most értelmes mondatokat tudtál leírni, hibák nélkül. Most miért nem a "saját stílusodban" válaszoltál? :)
Na ugye!
Igazad van, rossz kislány voltam!
Hogyan tehetem jóvá? Most MICSINÁLJAK? :(
Montez drága te Andi alteregója vagy? :D
Ha nem, akkor megkérnélek hogy ne szólj a nők dolgába, mert szét csipedünk.:)
Mellesleg én nem sértegettelek téged! Őt sem igazán, de elvileg érteni kell a viccet nem?!?
Mert ide csak a nők írhatnak debilke? Szedj már szét légyszi! 20 ilyennel is elbánok kicsilány. Talán nézz egy picit a toplistára, hogy kinek szólsz be! :)
Andit jól ismerem, és nem fogom hagyni hogy beugassál neki.
Ja, az alteregója, úgy is mondhatjuk.
Hát, csak azt tudom erre mondani, hogy imádlak Monti, jó vagy, mint mindig. :-)
"még szétcsipkedünk" ezt a szar szöveget...
Ne legyél már ilyen buta...:/
Olvasd már el újra légyszives mit írtam. Egy szóval sem mondtam hogy ide fiúk nem írhatnak. Jézusom...tuti te vagy Andi, ez már számomra nem kérdéses.
Ugatni te szoktál, meg a kutyák kedves.:) Már rég túl vagyok a harmadik hozzászóláson, most befejezem mert még azt sem fogod fel amit leírok.
Ráadásul külön írta a szétcsipkedünk szót, de azért osztja az észt nyelvtanból a kislány.:)
Szét leszek csipkedve. lol! :) Mekkora fenyegetés bakker! :)
Ja, én is imádlak Andim.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!