Most mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Voltam táncon es kicsit kestem es azt hazudtuk hogy orvosi vizsgálton voktunk es azt mondta a tanár majd megkérdezi az oszt. Fonokomtol es nagyon felek de ritka az nagyon sztm. Mikor találkiznak. Mett ez 2 kulon suli es igazabol is a kaja a suliba hal volt en ettem gyorsan mert ehes voltam es utanna meg fajt a hasam es azt mondtam a tanárnak hogy en rosszul voltam.
Az elején ahogy irtam nem én mondtam hanem az oszt.tarsam .
SOS!
2013. okt. 17. 17:05
1/23 anonim válasza:
Hogy mi a búbánatos pamacsos nyúlfarkáról beszélsz???
2/23 anonim válasza:
Előttünk a magyar nyelvtan jövője.
3/23 anonim válasza:
Ezt aztán jól megasszontad hallod...
4/23 anonim válasza:
Nem tom, micsinálj, talán egy nyelvtan könyvet kéne fellapozni, és tanulni is belőle.
5/23 anonim válasza:
milyen nyelven írtad? a google fordító nem ismeri fel.
6/23 Angelik@ válasza:
Akkor majd én vázolom...
Halat evett, GYORSAN ami miatt össze-vissza hazudgálni kezdett a tanárnak és még táncolni sem ment, mert hát ugye gyorsan evett halat és aztán....
Na világos?:)
Ennek a kérdésnek ugorjunk neki mégegyszer lányom, mert így nem fog senki elfogadható választ adni.
8/23 Angelik@ válasza:
Csak egy jó tanács! Fogadd meg kérlek irodalom szakos Andi8018 barátunk tanácsát és lapozz fel egy nyelvtan könyvet, ott keresd meg a "mit csinálj" szót és írd le neki helyesen. Köszike. :P
9/23 Angelik@ válasza:
Hhhh!!!! ...és igazad van kedves hozzászoló.:D Egy picit már én is belekavarodtam, én kérek elnézést. :)
10/23 anonim válasza:
Jaj, de jó, hogy mindig bejön az okoska, hál' Istennek. Egyébként az én egyéni stílusomhoz tartozik ez a fajta írásmód, csak te annyira humortalan vagy, hogy nem látsz mögé! Még írjál vagy három kommentet, hátha érdekel is valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!