....9 kérdése:
Tudnatok segiteni?gyakran egyedul vagyok lyukas oran vagy udvaron mit csinaljak??a toxik barataimmal folyton oxsze veszek es akkor veluk miert baratkozzak vagy legyuk el??a szinjatekot nm szeretem de mar muszaj vagyok arra menni...
Figyelt kérdés
A suliba gyakran kikozositenek mert mint nekem es mindekinek leglabb van 1 toxik baratja és ilyenkor gyakran egyedul vagyok pl: luyaks oraba,az udavron stb..de csak jovoheten jon a legjobb baratnom ez az utolso nap a heten mit csinaljak?a kicsikhez oda mennek mert vannnak ott barataim de mostanaban a hideg miatta sokkal kevesebbet vagyunk kint...mit csináljak?? eleg piszkalodok es toxik osztalyom van nagyon keves benne a jo ember,es( bocsi ha nm irok ekezetet csak sietnem kell)gyakran elofordul ilyen de sokszor utanna olvastam mar h ilyenkor mi legyen??de sose talalaltam a sajat problemmamhoz hasonlo cuccot..vegul ide kotottem ki h valahogyan segitsetek letszii (allatalaba gyorsan kibekulok veluk,de aki egyszer toxik barat az is marad orokre...ma 19:22
1/2 anonim válasza:
Van egy csodálatos találmány, úgy hívják, hogy : könyv. Legyen nálad belőle egy, amit szívesen olvasol és minden problémád megoldódik.
2/2 anonim válasza:
Igen, a könyv jó ötlet. Vagy rajzolás, keresztrejtvényfejtés, Soduku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!