Hogy baratkozzak???
Figyelt kérdés
Tudjatok vannak azok az emberek akik így eljarkalnak varosba q barataikkal stb...nos enis szeretnek ilyen lenni,talizni emberekkel,elni az eletem mint a tobbiek. De nekem nincsenek barataim akikkel elmehetnek:(.akik az osztalyomba evfolyamomba jarnak azokkal nem vagyok joba,es amugyis ok ilyen mindenhova szulokkel jaro tipusok,iskolan kivul nemjarok semmilyen helyre ahol uj embereket ismerhetnek meg. Pedig mar enis szeretnek elmenni q baratokkal csavarogni csak nincs kivel:(.most ugy meg megse irhatok rá senkire hogy nem e talizunk mert massal nem tudok talizni:((((.ez egyebkent nagyon szomoruva tesz hisz nincsenek barataim es ha interneten probalok baratkozni akkor egy szia mizu nal nem merek többet irni,nagyon zarkozottvagyok:( tudnatok segíteni????2023. máj. 16. 19:56
1/1 anonim válasza:
Összeszeded magad, elmész egy szórakozó helyre és ismerkedsz, becsatlakozol.
Mindenki valahogy megismerte a másikat. Mindenki idegen volt egy ideig egymásnak, akiket mára barátjának, ismerősének hív.
Nekem mai napig jönnek ismeretlen jelölések, hogy láttalak itt-ott, váltottunk pár szót, de mennem kellett stb üzenetek.
Minden jelöléskor azzal startolok "ismerjük egymást valahonnan?"
Annyi, hogy én nem bulikon szedem össze őket, hanem hobbi és művészeti eseményeken.
Ahol vannak emberek, ott lehetőség is van ismerkedésre, az más kérdés, hogy önbizalmad, kommunikációs készségeid milyen szinten vannak. Fejlődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!