Hogyan barátkozzak meg a genetikámmal?
Figyelt kérdés
A csípőm széles, ezért bármennyit is edzek, akármennyire egészségesen is eszek, az sosem lesz keskenyebb. De emiatt meg úgy érzem, hogy duci vagyok. Hogyan fogadjam el? Azt sem tudom, hogy hogyan öltözködjek, mert úgy érzem semmi sem áll jól.2021. aug. 7. 08:51
1/1 anonim válasza:
Örülj neki, hogy csak ez a problémád. Én torzszülött vagyok, na, ezzel hogy barátkoznál meg a helyemben? Emiatt szar az életem, depressziós vagyok, és 2x ki akartam nyírni magam. Szóval, ha csak a csípőm lenne széles, én lennék a világon a legboldogabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!