Reálisnak/járhatónak hangzik ez az út? HELP
tervezem otthagyni a gimit, most vagyok a 3. évemen. Az osztály kibírhatatlan, nem tudok azonosulni a közösséggel. A terv hogy otthagyom a fimit, diákmunkázok amíg le nem jár a diákom. Szeptembertől pedig beiratkozok esti gimibe ahol lerakom az érettségit, mellette ugyanugy dolgozok csak mar nem diákmunkán.
Azért esti gimire gondoltam mert ott nem lenne probléma a közösséggel mivel értelmesebb felnőtt emberek járnak oda, ahol nem az a menő hogy a másikat kibeszéljük a háta mogott, hanem az, hogy éled a saját életed.
Édesanyám rengeteget basztat emiatt a gondolatom miatt mert hogy akkor nem leszek jogosult diákkedvezményre, családi pótlékra. Viszont pénzem lesz, amit kell tudok magamnak fizetni.
Tudom, érzem hogy ez lenne az én utam, viszont anyám rengeteget baszogat, pedig már nagykorú is vagyok
Ne csinálj semmit. Majd elszalad az idő, majd eltelik, kibírod...
Ugyanígy éreztem anno, de én már másodikban. Nagyon szerettem volna estire menni, dolgozni. Tettem is az ügy érdekében, de elutasítottak több helyen, illetve nem tetszett a munkahely, ahova felvettek volna. Vártam kicsit. Annyit, hogy telt-múlt az idő, és nappalin leérettségiztem. Ma már hálás vagyok ezért. Ha nem maradok, sose lett volna meg az érettségim.
Az osztályom nem volt különösebben rossz, de nagyon nem volam egy hullámhosszon velük. Semmi kapcsolódás. Nem cikiztek, úgyhogy elvoltam, mint a befőtt. De a délelőttök elteltek, kibírtam, délután és este pedig azt csináltam, amit akartam! :)
Esti gimin is pontosan ugyanazok az elvárások, hiszen az érettségi is pontosan ugyanaz, és a hiányzásokat is pontosan ugyanúgy írják.
És mellette még dolgoznod is kellene, hidd el, sokkal nehezebb...
Válts inkább gimit, ha nem bírod a mostanit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!