A tanár tegnap este szólt 8 órakkor, hogy holnap lesz, azaz ma lesz a külömbözeti vizsgám németből? Több lent.
Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok, én vagyok az egy németes az osztálybol, a tanár órákat se tartott, csak mindig be kell menni vizsgáznom, Tanultam németből egész évben, amugy lassan tanulok az a baj, meg este 5 kor lesz a vizsga sajna amikor már figyelni is nehezebben figyelek mint délelőtt. Nagyon durva akcentussal beszél a tanár és csak németül kérdez, megértem de nem nagyon tudok válaszolni rá én is németül. Tavalyi vizsgánál legalább szólt időbe, hogy mikor lesz a vizsga. Meg tavaly átengedett kegyelem kettessel. Igazából csak rávezetéssel tudok bármit elmondani, tudom mit jelentenek a németszavak, de nem tudok összefüggöen beszélni, ugy ahogy a tanár elvárja. Izgulni amugy annyira nem izgulok. De szerintek hogy lehetne megoldani, hogy átengedjen ha megmondták hogy idén nem lesz kegyelem kettes, ha csak rávezetéssel tudom lehet megbuktat? Vagy hogy szokott ez lenni? Azért tartok kicsit ettől, nem akarok évet ismételni.ma 06:32
1/3 A kérdező kommentje:
és remélem azt a témát fogom húzni amiről azért tudok jobban beszélni
ma 06:35
3/3 anonim válasza:
És most mit csináljunk?
Neked kell megoldani. Kérj halasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!