Mit tegyek ha lelkileg bántalmaz egy tanárom?
Mit mond konkrétan?
Mi lehet ezeknek a mondatoknak az előélete?
Hányadikosok vagytok, mióta tanít és mi a tárgy?
Fu nekem is volt nem egy tanárom akinek rettegtem is az óráin. Csak az segitett hogy heti parszor van csak, meg más suliban pl tovabbtanulsz már nincs ott, meg hogy nem az anyám nem kell vele élnem, meg ilyenek.
Azota is ugytesznek utcán meg osztalytalálkozokon vagy osztalycsopikban mintha jotanárok lennének meg noszralgiáznánk.
En a gyerekem már arra tanitom ha meg van ijedve vagy bármi hogy az elet is ilyen sajnos. Vannak a köcsögök nárcik lelkisérült komplexusos barmok is, de vannak az intelligens kulturált önmagukkal rendben levő épelméjű kedves emberek is. A munkahely se lesz különb. Vegyesfelvágott az élet.
Nekunj csak az a dolgunk pl mint az autósjátekokban hogy gödröket akadályokat kerulsz bonuszokat felszedsz, de haladsz elore.
*szóval a sérült barmokat toxic embereket kerulni, minimális kontakt, es a jókkal építő emberekkel akik biztatnak bátorítanak szeretnek azokkal korbevenni magunkat.
Így értettem az autós példát a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!