Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha lelkileg bántalm...

Mit tegyek ha lelkileg bántalmaz egy tanárom?

Figyelt kérdés
Igazából az a helyzet hogy az egész osztályban mindenkit fenyeget. Sértőn és rendkívül lekezelően beszél velünk. Testileg még nem bántalmazott de sokszor tűnt úgy hogy mindjárt megteszi illetve pofonokkal is fenyegetőzik. Nincs bizonyítékunk hiszen nincs szó látható sérülésről szóval nem szólhatunk rögtön az igazgatónak. Milyen törvények vannak ezzel kapcsolatban? Remélem minél hamarabb meg lesz oldva. Előre is köszi

dec. 7. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond konkrétan?

Mi lehet ezeknek a mondatoknak az előélete?

Hányadikosok vagytok, mióta tanít és mi a tárgy?

dec. 7. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Fu nekem is volt nem egy tanárom akinek rettegtem is az óráin. Csak az segitett hogy heti parszor van csak, meg más suliban pl tovabbtanulsz már nincs ott, meg hogy nem az anyám nem kell vele élnem, meg ilyenek.

Azota is ugytesznek utcán meg osztalytalálkozokon vagy osztalycsopikban mintha jotanárok lennének meg noszralgiáznánk.

En a gyerekem már arra tanitom ha meg van ijedve vagy bármi hogy az elet is ilyen sajnos. Vannak a köcsögök nárcik lelkisérült komplexusos barmok is, de vannak az intelligens kulturált önmagukkal rendben levő épelméjű kedves emberek is. A munkahely se lesz különb. Vegyesfelvágott az élet.

Nekunj csak az a dolgunk pl mint az autósjátekokban hogy gödröket akadályokat kerulsz bonuszokat felszedsz, de haladsz elore.

dec. 7. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

*szóval a sérült barmokat toxic embereket kerulni, minimális kontakt, es a jókkal építő emberekkel akik biztatnak bátorítanak szeretnek azokkal korbevenni magunkat.

Így értettem az autós példát a kicsinek.

dec. 7. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Jelezni osztályfőnöknek?
dec. 7. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Jelezzétek az ofőnek, konkrétumokkal, hogyan viselkedik, miket mond nektek.
dec. 7. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
LOL. :D
dec. 7. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon elszomorít, amikor ilyen tanárokról hallok... Írtam privátban.
dec. 7. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene kérni az ofőt, hogy üljön be az óráira néha. Más osztályokat is meg kellene hallgatni, velük milyen. Nálunk a gimiben is volt egy ilyen tanár, gyorsan megreptették. Az ofő odakinn hallgatta a visítását az ajtó előtt. Óra végére az igazgatóság tagjai is ott voltak, másnap nem kellett bejönnie dolgozni a tanárnak.
tegnap 14:59
 9/9 Kései Sirató ***** válasza:
Jelezni ofőnek, igazgatónak! Ha nincs változás, jelezni a Tankerületnek. Én ezt tenném.
tegnap 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!