Ha egy tanár ezt teszi, az úgymond "lelkileg bántalmazás"?
Van egy tanárom akihez faktra járok. Órái előtt görcsölök, nem alszok, nyugtatót szedek. Félek tőle. Lealacsonyít a társamhoz képest. Olyan megjegyzéseket fűz hozzám, hogy a hajam kette tud állni néha.
Próbáltam segítséget kérni egy másik tanártól, hátha eltudja intézni hogy kilepjek de nem sikerült. Én is oda mentem igazgatóhoz, elmondtam a problémám de azt mondta hogy lehetetlen, hogy eltudjam hagyni a faktot.
De szerintem nem normális, hogy félek az emelt óráktól. Mindig megaláz és lenéz. A társam meg nem véd meg. A pszichológusom mondta egyébként, hogy ez lelki bántalmazás/terror. És ezt egy gimnáziumban főleg fel kellene ismerni ha már elmondtam ott 2 felnőttnek.
Mit tehetnék??
Rengeteg mindenen mentem át kiskorom óta stb. Nekem nem egyszerű az érzelmek feldolgozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!