Mi az az ok amiért egy férfi képes bántalmazni, lelkileg vagy akár testileg is egy nőt?
Sok oka van, lehet nem viselkedett nőhöz méltó módon a srác oldalán, ha én hűséges tudok maradni akkor legyen az Ő is
Bármennyire is nehéz elhinni, a nők sokszor csinálnak olyat ami miatt megérdemelnének egy pofont minimum. Ez nem attól függ hogy otthon látta-e vagy az utcán.
Amikor Anyámat megütöttem először annak volt oka, mint ahogy a másodiknak harmadiknak is, soha nem tettem pusztán azért mert erősebb vagyok
21/F
Megcsalás, hírnév rontás.
Egyébként szerintem is rájuk fér néha egy verés, főleg, h szeretnek visszaélni a helyzetükkel
Anyámnak lekevernék egy nagy pofont,az váltja ki belőlem hogy a többször átbeszélt megállapodásunkat állandóan megszegi,saját tulajdonú kutyámnak napi többször ad ételt,még akkor is ha épp nem böjt napot tartunk.Kövérré válik a kutya,visszavettem az etetésből emiatt,most megint szép átlagosan táplált formája van.Mindig mást csinál amit az ember elképzel,és tudja hogy dühöt vált ki a hülyesége,akkor is csinálja...
Van az a helyzet amikor kihozzák a kedves nők belőlünk az állatot.
az esetek 99%ában a nő negatív játszmájának a betetőzése az,hogy az érvekből kifogyott férfi üt.
van erről egy könyv is,amiben több vizsgált alanyból kimutatták,hogy az asszonyverők pulzusa verés után lecsökken,sőt olyan szinten lenyugszanak,hogy elalszanak,mert megszüntették a stressz kiváltóját.
és igen.
lehet tanult példa eredménye az,hogy a stresszre testi erőszakkal reagál.
amikor sokkal egyszerűbb lenne,ha nem megy bele a nő negatív játszmájába,vagy kiteszi a fenébe egyszer és mindenkorra az idegesítő,piszkálódó személyt.
Egy pofon jogosan elcsattanhat, ha például a nő indokolatlanul megüt egy férfit.
Abban a pillanatban elveszíti nőiességét és nem szabad meglepődnie ha visszacsattan a pofon.
Persze, ezt másképp is le reagálhatja a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!