Úgy érzem, hogy lelkileg bántalmaz egy kollégám, mit tehetnék?
Neked az agyadban baj van...én még a tahóka orra alá is finganék, hogy fetrengjen:)))
Jól végzed munkád??? Igen!
Szól bárki, bármiért??? Nem!
Akkor tedd a dolgod és fingjál néha, ez a görény szagolni akar valamit, de hozzál pálpusztai sajtot+márványt ebédhez és ülj mellé ebédnél:)
Sajnalom, hogy az eletben olyan szemet, de egyuttal bunko embert fogtal ki.
Attol tartok, nem tudnal ugy tenni en evek alatt kifejlesztettem azt, hogy szembesitem a masikat. Most mar, de ezt konnyu mondani, szivbaj nelkul a szemebe neznek, es megkerdeznem: elviselhetetlenul budos vagyok? Ettol sarokba szorulna.
Szepen is lehetne, megmondani, hogy latom, hogy szimatolsz, mondd meg nyugodtan, erzel valamit ujabban?
Szoval igy.
Tehát a kolléga összesen annyit csinàlt hogy hangosan vesz levegőt néha körülötted?Ha ettől ennyire kikészülsz akkor nálad van probléma,olyan dolgokon szorongsz amikről tudomást se kéne vegyél.Semmi nem történt csak magadnak kreàlsz helyzeteket.
Próbàlj csalàddal,barátokkal beszélni erről hàtha tudnak segíteni amúgy pszcichológushoz fordulj
Köszönöm az eddigi válaszokat!
7-es: Nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy ez az ember most már szándékosan provokál, és ezt nem bemesélem, mert ha így lenne, 5 év alatt már sok mindent bemesélhettem volna magamnak.
Lehet, hogy nem normális, hogy ilyen reakciót vált ki belőlem, de mivel hallom, ahogy nap mint nap milyen stílusban beszél másokról, félek, hogy engem is elhord minden igénytelen nőnek azért, mert mondjuk egyszer megizzadtam, ő pedig megérezhette rajtam. Ez váltja ki a szorongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!