Olyan fórumot vagy egyéb lehetőséget keresek, ahol lelkileg sérült (pl. bántalmazott) emberek tudnak egymással ismerkedni, akik gátlásosabbak, félénkebbek, ismerkedésben "ügyetlenebbek" az átlagnál. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 15:55
1/9 anonim válasza:
Nos,ez nem teljesen ilyen,de ettől még nagyon jó dolog az ilyen embereknek.
Van pár lelkisegély szolgálat,akiket ingyenesen lehet hívni. Jó par öngyilkosságot így meg is előztek...
2/9 A kérdező kommentje:
Önálló ismerkedős-barátkozós fórumot keresek, ahogy azt írtam is, ami olyan, mint egy speciális (pl. spirituális vonatkozású) társkereső.
2020. okt. 14. 16:18
4/9 anonim válasza:
Bura.hu
Azt nem tudom, h él e még a fórum, 2 éve aktív volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan személyekre gondolok, akiknek mentális problémája nem súlyos, azaz nem pszichiátriai szintű, szóval "normálisnak" tűnnek, de azért kisebb-nagyobb mértékben vannak elakadásaik, gátlásaik a sérüléseik miatt.
2020. okt. 14. 20:11
6/9 anonim válasza:
Rengeteg ember van így.
Sajnos. Nem is hinnéd.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem vannak problémáim, terápiára járok. Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan :)
8/9 A kérdező kommentje:
6-os, ezért is csodálkozom, hogy nincs ilyen fórum, ami adott esetben elősegítené, hogy ne alakuljanak ki pszichiátriai szintű problémák, illetve a sérült egyének tudjanak egymással barátkozni, ismerkedni.
2020. okt. 14. 20:58
9/9 anonim válasza:
Szia 8-as!
Bíztos van, csak nem tudjuk hol keressük.
Amúgy szerintem az egész világ sérült.
Megyek az utcán és majdnem csak szomorú, megtört, belefáradt arcokat látok. 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!