Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » HELP! Mit adnátok ajándékba...

HELP! Mit adnátok ajándékba egy 50 körüli férfi tanárnak?

Figyelt kérdés
Nálunk most van ilyen karácsonyi húzás, és én sikeresen kihúztam az osztályfőnök helyettest.🥹 Van valami jó ötletetek hogy minek örülne egy ötvenes férfi? Abszolút nem tanít nekünk semmit, csak ő az ofi helyettes, szóval nem is igazán ismerem! Nekem semmi ötletem… Tudnátok segíteni?

tegnap 21:00
 1/7 anonim válasza:
Vegyél neki könyvutalvány, az hasznos. Amúgy milyen tanár, mert az talán segíthet a kérdezőknek?
tegnap 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:

A könyvutalvány tényleg jó ötletnek tűnik, köszi! :))

Egyébkent angol tanár, de nekünk nem ő tartja!

tegnap 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél neki egy üveg bort csokival.
tegnap 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Most láttam a Librinél angol nyelven klasszikusokat. Pl Agatha Christi krimit.
tegnap 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én igazság szerint nem vennék könyvet, mert kevés az esély, hogy beletrafálsz, és olyat eszel, ami érdekli is -pláne hogy egyáltalán nem ismered.

Én egy szép tollat vagy egy jó bort vennék, esetleg egy minőségi száraz vagy brut pezsgőt. Nem kell túlgondolni, semlegesnek vagy egyszerűnek tartják, de felnőtt férfiként őszintén nekem nem is nagyon kéne több.

tegnap 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
kávé, csoki, süti, alkohol, (amivel nem nagyon lehet mellélőni)
ma 02:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki ketchupot, mustárt és majonézt, hátha szereti a hamburgert! ;)
ma 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!