Reálisnak/járhatónak hangzik ez az út? HELP
tervezem otthagyni a gimit, most vagyok a 3. évemen. Az osztály kibírhatatlan, nem tudok azonosulni a közösséggel. A terv hogy otthagyom a fimit, diákmunkázok amíg le nem jár a diákom. Szeptembertől pedig beiratkozok esti gimibe ahol lerakom az érettségit, mellette ugyanugy dolgozok csak mar nem diákmunkán.
Azért esti gimire gondoltam mert ott nem lenne probléma a közösséggel mivel értelmesebb felnőtt emberek járnak oda, ahol nem az a menő hogy a másikat kibeszéljük a háta mogott, hanem az, hogy éled a saját életed.
Édesanyám rengeteget basztat emiatt a gondolatom miatt mert hogy akkor nem leszek jogosult diákkedvezményre, családi pótlékra. Viszont pénzem lesz, amit kell tudok magamnak fizetni.
Tudom, érzem hogy ez lenne az én utam, viszont anyám rengeteget baszogat, pedig már nagykorú is vagyok
Én váltottam 4szer gimnáziumot, de örülök, hogy jól sikerült az érettségim.
Neked is inkább ezt javaslom.
Munka mellett irgalmatlan.
Próbáltad már a diákmunkát?
Nem egy leányálom 3 műszakozniegy gyárban, plusz a diák közvetítő cég elég sokat elvesz a fizudból.
“mivel értelmesebb felnőtt emberek járnak oda,”
Miből veszed ezt a butaságot?
Ugyan milyen munkát kapnál érettségi nélkül, huszen ha lenne az is csak kulimunkára lenne elég, hogy a semmiért agyondolgozd magad.
10-szer nehezebb munka mellett bejárni, naponta készülni, aztán az érettségire hajtani.
Bírd ki ezt az 1 évet. Csak a tanulásra koncentrálj.
Tegyél magasról a többiekre!
Tanulj, teljesíts!
Ezt a kis időt féllábon is kibírod.
És ha ott sem tudsz azonosulni a közösséggel?
Vagy a munkahelyeden?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!