Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozó.Ti elmennétek...

Osztálytalálkozó.Ti elmennétek ha feszültséggel teli ès kínos lenne?

Figyelt kérdés

Osztálytalálkozónk lesz a jövőhónapban.

A történet ott kezdődik hogy èn az osztályból egy két emberrel voltam jóban,velük beszélek is.Volt egy lány csapat,tudjátok be jött ez a gazdag meg szegèny klikesedés.Èn voltam a szegény csapatban, ők pedig a gazdagban. Sose szerettek, mindig piszkáltak.Miután már nem jártunk egy osztályban akkor is érezhető volt a feszültség.Azóta viszont történtek dolgok.Mégpedig volt egy szerelmem,alalkult a kapcsolatunk.Az egyik hölgy(mert a srác abból a baráti társaságban van) mindig ellenem fele beszélte.Aztán a kapcsolatom megromlott a sráccal

több èv után, szó szerint könyörögtem neki hogy bánjon velem normálisan és vegyen ember számba.Meguntam ezt hogy minden nap könyörgöm,mondtam hogy akkor ennek legyen vége.Rá pár napra kiderült hogy azzal a nővel van együtt.A srác nekem elmondta a nőt mindennek, de a végére össze jött vele.

Nekem személy szerint nagyon fáj, mert az életem nagy darabját vették el tőlem.

Kínos is lenne mellesleg azt is tudom hogy én nem bírnám ki hogy ne szóljak be nekik párszor.

Nem tudom mit tegyek,ti mit tennétek?

nov. 26. 06:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
20: a kérdező írta ezt: " azt is tudom hogy én nem bírnám ki hogy ne szóljak be nekik párszor." ebből indultam ki
nov. 26. 11:13
 22/33 anonim ***** válasza:
Nekünk is rosszul sült el az osztálytalálkozónk, ami egyszer volt megtartva eddig. Ha te úgy érzed, akkor menj el rá, ha úgy érzed, akkor ne menj el rá. Általánosságban szerintem csak a hencegésről szól az egész, hogy ki mire vitte az életben. Ha a jövőben sikerül feljebb jutnom a társadalmi ranglétrán , akkor sem fogok többet elmenni, mert a képmutatás, fontoskodás és lesajnálás nem az én asztalom. Biztos van olyan személy, akinek viszont teljesen ellenkező a tapasztalata.
nov. 26. 11:45
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel lehetőség szerint olyan emberekkel akarok találkozni vagy kapcsolatot fenntartani, akik megfelelő intelligenciával rendelkeznek. Egy ilyen rendezvényen pedig a legkevésbé sem szükséges részt venni. A bátyám osztálytalálkozóján össze is verekedtek néhányan.
nov. 26. 11:52
 24/33 anonim ***** válasza:
81%
22# Ha hencegés, lesajnálás van, akkor az emberanyag a rossz, nem az osztálytalálkozó a hibás.
nov. 26. 12:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes megfogalmazás 24es.
nov. 26. 12:38
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, de nem is hívtak. Fb-n láttam utólag képeket. Kicsit rosszul esett, mert nem voltunk rosszban, csak láthatatlan stréber voltam.
nov. 26. 13:55
 27/33 A kérdező kommentje:

Sok reakciót kaptam amit köszönök.

Azokhoz szólnék most akik azt mondják hogy ne menjek.

Szerintetek ők nem úgy gondolnák hogy ők “nyertek”?

Mindig azt akarták hogy rosszul érezzem magam.Ha pedig nem mennék el ez be is bizonyosodna.

nov. 26. 17:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Igazából én kiváncsiságból elmennék.. De csak 1-2 ember van, akit jobban ismertem.
nov. 26. 17:31
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

#27: "Szerintetek ők nem úgy gondolnák hogy ők “nyertek”?"

És miért nem xarod le, hogy mit gondolnak? Mit érdekel az téged? Évek óta vége van a sulinak, hahó! Nem kell velük találkozni, tudni se kell róluk semmit.

nov. 26. 17:53
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
27: Lehet. De ha tényleg beszólogatnál nekik, akkor is azt gondolnák, hogy "mi elegánsan viselkedünk, ez a suttyó meg kötekedik".
nov. 26. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!