Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek a helyemben az...

Elmennétek a helyemben az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés

Az egész generációm vállalhatatlan politikai hovatartozás tekintetében, tehát szolgalelkű csicskák mind. Nincs közöttük egy olyan alak sem, aki szimpatikus lenne a számomra. "Hivatalosan" már nem is szoktak hívni ezekre a rendezvényekre. Az eddigi találkozók is dög unalmasak voltak a számomra. Voltak többen is, akik csak kötekedtek velem, mikor újra találkoztunk.

Hogyan viselkednétek a helyemben, ha mégis elmennétek ezek közé az idegenek közé?

aug. 27. 10:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért akarsz menni?
aug. 27. 10:36
 2/21 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem inkább te vagy vállalhatatlan, ezért nem is hívnak.
aug. 27. 10:37
 3/21 anonim ***** válasza:
7%
Ha ráérnék én elmennék. Még az is lehet sokan változtak olyan irányba ami neked is szimpi. Lehet te is rendesebb és kulturáltabb lettél azóta.
aug. 27. 10:46
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

Úgy látszik az írásból, hogy kicsit többre tartod magad náluk.

Ne menj inkább, had érezzék jól magukat legalább Ők.

aug. 27. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Én nem tudom értelmezni az osztálytalálkozó fogalmát. Vannak emberek akik közel álltak hozzám az osztályból, velük a mai napig megmaradt a jó kapcsolat, egyébként is szoktunk találkozni, külön osztálytalálkozó rendezvény velük/miattuk nem indokolt. Az osztály másik része pedig (jobb esetben) közömbös volt a számomra, velük értelemszerűen azért nincs azóta kapcsolattartás. Ha érdekelne hogy mi van velük, akkor lenne velük is valamilyen kapcsolatom azóta is. De nincsen, és nem véletlenül, nyilván nem érdekel hogy mi van velük. Így hát osztálytalálkozó rendezvény velük/miattuk sem indokolt. Tehát az egész teljesen értelmetlen.
aug. 27. 11:09
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
A leírásod alapján inkább veled van gond. Én általában azt tanácsolom, hogy menjen el mindenki, de te inkább kíméld meg a többieket.
aug. 27. 11:40
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
A szolgalelkű csicskás beszólás miatt átérzem a 6-ost, bár nyilván nem tudjuk ebből a teljes képletet. Ha ennyire nem vagytok jóban, akkor már a másodikra sem kellett volna menni. Igazából én egész osztállyal nem voltam jóban, de az elsőre még mindenképpen elmennék és ott kiderül a szitu. Csak nálunk igazából össze sem jött és szerintem soha össze sem jön. Ennyire rossz volt az osztály. ^__^""
aug. 27. 12:23
 8/21 anonim ***** válasza:
77%
A kifejtésben olvasott megnyilvánulás miatt szerintem ne menj, van egy olyan érzésem, nem véletlenül maradtál le a meghívottak listájáról.
aug. 27. 13:42
 9/21 A kérdező kommentje:

#8 Úgy gondolom, hogy eleve egy alpári bunkóság, nem meghívni mindenkit. Amikor meg csak ezek, a rendszer kegyeltjei, jönnek össze bulikázni, azt meg ne nevezzük már osztálytalálkozónak.., ja de mégis, az "uralkodó" osztály találkozója. :-D

Egy emberi sorsok őszinte találkozója, sokkal érdekesebb lenne a számomra, mint ez az önfényező hazudósok, kötelezően jól érzem magam és pozitív vagyok képmutatók fesztiválja.

aug. 27. 15:12
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen embert én meg sem hívnék
aug. 27. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!