Ti elmennétek a helyemben az osztálytalálkozóra?
Ő a népszerűbekkel lógna, mert szimpatikusabbak voltak neki gimiben és gimi után is, így nem akarta, hogy ők ne vegyenek részt a bulin, mert egy olyan időpontot jelölt meg a többség, ami nekik nem jó.
Én a helyedben fognám magam, visszatenném a jelölést az eredeti időpontra (még, ha igazából a sztáros időpont is jó); ha nem terszik, nem megy el rá.
Tipikus osztálytalálkozó-szervezős jelenség, hogy aki szervezi az a "maga fajtáját", saját csoportját preferálja és ahhoz igazodjon mindenki más.
Engem mondjuk alapból hidegen hagy bármiféle osztálytalálkozó és ahogy látom másokat is, mert elmaradt az 5-10 éves is és lassan itt a 15 amiből vélhetően szintén nem lesz semmi. Általános iskolást nem is tudom, hogy valaha próbált-e bárki szervezni.
Ők rá érnek. Te nem. Akkor ezen nincs mit gondolkodni.
Ha meg ráérsz, miért ne menj el?
Ha meg te eldöntötted, akkor minek kérdezel minket?
Én egyik osztálytalálkozómra sem mentem el. Az a 2 ember, akit tartok valamire az osztályból, akkor is megtalál, ha nem smúzolni akarnak.
Miért ne mennék el.?
Ha nincs más megoldás,akkor én elmennék,mert nekem fontos a kapcsolati ápolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!