10 éves osztálytalálkozó - elmennétek a helyemben?
Idén nyáron lesz a 10 éves osztálytalálkozóm. Katolikus gimibe jártam, mert keresztény családból jövök, nálunk mindenki oda járt. Középsuli alatt n már tudtam magamról, hogy meleg vagyok, de a tanáraim és az osztálytársaim előtt eltitkoltam, mert nagyon csúnya megjegyzések hangzottak el néha az LMBTQ-közösséggel kapcsolatban.
Középsuli után az ország túlsó felére mentem tanulni, a közösségi médiában nem vagyok jelen (mármint van egy FB-profilom, de kép nélkül és csak a legközelebbi ismerőseimmel tartom ott a kapcsolatot), szóval valószínűleg a mai napig nem tudják a volt osztálytársaim, hogy meleg vagyok.
Pár napja kaptam meg én is az emailt az osztálytalálkozóról, azt írják, mindenki készüljön az elmúlt 10 évéről egy rövid kis prezentációval, illetve hogy az osztálytalálkozón szívesen látják mindenkinek a párját, gyerekeit is.
Mit kéne tennem? Odamenjek s hazudjam azt, hogy senkim sincs? A párom nem vihetem oda, félek, hogy megvetnének miatta. Vagy egyáltalán ne is menjek el az osztálytalálkozóra?
Ja és a legjobbat ki is hagytam: erős gimi volt, az osztály nagyon nagy része orvos/közgazdász lett, a közösségi média alapján elég magas életszínvonalon élnek hozzám képest.
Én tanár lettem (engem is felvettek volna bárhova, de ez volt az álmom), most teljes állásban nincs meg még nettó 200 a fizetésem, albérletben nyomorgunk... Nagyon szégyellem magam, hogy semmire sem vittem hozzájuk képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!